Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/juventusov-vratar-pobijesnio-pa-slomio-ruku.html ko od koga ovdje kopira? ?? U dvoboju 29. kola Sampdoria je pobijedila 1-0. Udarcem sa trideset metara Cassano je uhvatio nespremnog golmana, a ljutiti Chimenti je ispad frustracije poslije utakmice želio iskazati na stolu u svlačionici što će ga koštati mjesec dana mirovanja. Lupio je po stolu šakom Chimenti i pridružio se Gianluigiju Buffonu i Alexu Manningeru na popisu ozlijeđenih golmana. \'Bio sam nervozan i tako sam reagirao. Pukla mi je pritom, nažalost, kost u ruci\', kazao je Chimenti, na čiju će se sreću Buffon i Manninger oporaviti ovaj tjedan. jedino sto je promjenjeno je tjedan/sedmica
Dao Bog da ti vrat slomis i vise nikad ne stanes na gol Juventusa. Rupa najveca...
Sve je dobro dok nas dijamant ne dobije napade bijesa! Zadnji put kada se naljutio stradali su bantu crnci u Ruandi, par milioncica , sljedeci ,iz pouzdanih izvora znam, kazu da su s.m.r.a.d.o.v.i ... Zato cuvajte se Naseg dijamanta bijesa,Dzeke,Edina Dzeke.
Upišite komentar*: