Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a baš me je zanimalo kako bi berardi i cuadrado igrali zajedno... drago mi je što je cuadrado otišao, berardi je veliki prospekt, potnecijal na fifi16 mu je 94, meni dosta :D
a što se ovog alvesa tiče, mislim da je prestar, baš kao i evra, juveu trebaju dva moderna i mlada beka.. tu griješe... prošle godine ih je evra koštao protiv bayerna, jednostavno to više nisu zlatne godine, a bekovi se sada nenormalno troše na svakoj utakmici...
juve vecinom dovodi otpatke od drugih timova,a cuadrado ce bit odlican pod vodstvom contea u celziju.
ovaj alves je toliko gadan igrac da je to strasno
To si u pravu,ja kao navijac REALA ga bas ne gotivim,al kao sto kazes bas je gladan ^
odličan potez uprave chelseaja. Odličan igrač, sjetite se samo onog gola bayernu u uzvratu osmine finala
Ostaje da vidimo hoce li nastaviti sa dobrim partijama i u Chelsea-u jer je bas zbog losih partija poslan na posudbu iz Chelsea u Juventus. Do sada mu je bolje islo u Italiji(Fiorentina,Juventus) nego na Otoku.
Ovo je odličan potez uprave Juventusa. Prošle godine su krenuli po Berardija, Sasuolo tražio 30 miliona, ovi doveli Cuadrada da igra godinu dana na toj poziciji, Berardiju ostalo još malo ugovora, dovode ga za siću, a biti će puno bolji od Cuadrada - mark my words .