Moraju zaboraviti na štednju
0
Juventus spreman dati i 35 miliona eura za Teveza
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juve ima vise para i od barselone i i ntera zajedno klub koji nije u dugovima u odnosu barselonu koja je pola milijarde u dugovima eto odakle negativni komentari
malo se informisite i vidite koje vlasnik JUVENTUSA i koje najveci tim 20 stoljeca
Ko je najveci tim 20 stoljeca ??? Mozda Real Madrid.
@hojrat Onda bi trebao znat ko je i sta je juve...ocigledno lazes, mucko djubre!!
za poznavaoce fudbala isti pratim več 30 godina!
svaka cast istinskim poznavaocima nogometa, a ti @hojrat malo na google pa vidi ko je juve, iz tvog komentara se vidi da pratis nogomet zadnjih par godina i znas samo za aktuelne timove Juve je jeste u krizi od 2006 zbog onog skandala, ali nikad ne otpisujte staru damu. Ako Bog da uz Kontea, Agnelija,novi stadion i pojacanja do trece zvijezdice na nasem dresu forza juve
\"juvetu\" ??? - uredu je... sve si objasio ;) Juve 4ever
ja ne znam stvarno čemu ti negativni glasovi kad je juve jednostavno propo ko trosjed,svidjelo se to navijačima juveta il ne al to je istina a ona ponekad boli!
ma bolan okle juvetu te pare šta vam je!
Najpametnije mu je da ode i povede blesavoga Baloteleta sa sobom!Jer se pored mene naigrati nece u narednoj sezoni!I nece me vishe zvati kolac, nego glogov kolac,dobar za vampire!Svima cu im kroz noge probacivat! Eto tolko.
da hoće otići...