Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ko sto bi se Chivas Guadalajara proseto spanskom ligom koji je nedavno barcelonu razvalio 4 - 1 ;)
Karanje pocinje.
Safet Susic Pape - Selektor BiH
Juve, dobrodošli nazad! Dosadio nam je svima Inter, stvarno.
ljepota od stadiona,dobra igra a bit ce i bolja sva glavna pojacanja bili na klupi....vraca se gigant Forza Juve
http://www.youtube.com/watch?v=srziXJlGkz0&feature=player_embedded Golovi
@someone treba ti malo broduzit nick...recimo: someone stupid
a da me vidi baaboo, kako derem guzove parmi...cuj ovog sto je pokusao ispasti pametan i zanimljiv sa Notts Countyem hahaahahahha...dokaz da samo glupani navijaju za inter ( jer sao vi mrzite juve )
Hahaha,ovo onaj sugavi klub koji kupuje titule.. Bas danas gledao vecinu utakmica SERIE A,pa jbt bolje gledati PREMIER LIGU BIH nego ono sranje od lige.. i one sebe smatraju jakom ligom,tek se sada vidi da je BUNDESLIGA postala punooo kvalitetnija od ove mafijaske lige ! ! !
Samo se zagrijavamo :) Forza Juve!!!
pozdravi mi svoju staru
Jubentus rinaka bio i ostao
@Zidane O tome ti pricam ;) samo sto klocevi ne kontaju
sta je onda Bayern uradio Freiburgu, ako je juve razbio parmu sa 4:1 XD
Pametnom politikom do stare slave !! Thumbs Up za otvaranje sezone i vec ozbiljan igracki sastav koji sad imamo !!! Buffon,Pirlo, Del Piero u omiljenom klubu + vise nego solidna pojacanja =
kada se JUVE vrati na vrh bicete svjedoci da ce se i talijanska liga vratiti na vrh gdje je i bila do 2006 ! 10 talijana je bilo u prvoj postavi Juventusa protiv parme to sve govori o kakvoj se velicini radi !
samo da hoce uhvatiti ritam pa da se napokon izvade iz krize! Jer nedostaje mi Juve u vrhu!