Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro, dama je zaslužila povratak, nadam se da će Sasuolo preteći Romu
La vecchia signora se vraća u vrh!
Mandzo budi ovakav na Evropskom i sve OK
★ ★ ★ FORZAAA JUVEEE ★ ★ ★
Dybala je veh vrhova, kako malac igra i sa kakvom lakocom. Nekad protivnici izgledaju kao lutke sa treninga kad ih makac uzme seviti. Gotovo je, Juve se vratio u borbu, sad vas deremo sve redom. It aint over til The Old Lady says so !!!! Forza Juve !!!!
i kazu nije dorastao Pogba desetki, a vidi momka kakvu genijalnu loptu šalje
juve šampion ispred rome hahahaha kloc na haparatima a mandžo pokazuje da je zvijer 1 šansa i gol a ne ko džeko deset šansi i opet ne zabije FORZA JUVE
Inter ne moze odigrati sve tekme do kraja bez poraza, tako da se samo ceka greska kartonskih sampiona. Kao sto vec napisah, ovo ce da bude borba Juve- Napoli za Scudetto.