Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj aguero nigdje iz atletika
jarane aguero ozenio maradoninu kcerku a njega je zdipio i napravio mu sina.. i jos mu je taj sin i unuk... kakav car covjece
šta time hoćeš da kažeš da jedeš staklo ili da nisi normalan? osim reala najbolji izbor pojačanja (za puno manje novaca) ove sezone upravo je ostvrio juventus!!! navijačke strasti ostavi doma ili vježbaj želudac !!!
Aguero je oženio Maradoninu kćer, te s njim ima sina, odnosno Maradoninog unuka. - jao rečenica, Bogu moj. Nemate vi šta Avazu reći!
ako juventus dovede ovaj dvojac,ja cu progutati sijalicu