Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače taj goal.com je pouzdan...tako je Kaka prešo u United,Modrinjo u Real pa u PSG...pa i on došo u United...pa je Džeko otišo u Milan pa se vratio u City,pa otišo u Totenhem,pa će sad u Juventus....pa je Nani otišo u Inter a Snajder došo u United,pa je Van Persie potpiso za City itd.....budale ko i vi s klixa ,napiju se pa pišu članke
Dobro došao Edine u najveći talijanski klub, a sigurno jedan od najvećih i najtrofejnijih na svijetu! Forza Juve!
Bravo majstore...
I MENI JE TO CUDNO DA ZBOG JEDNOG VLAHA TJERAJU NASEG DIJAMANTA U JUVENTUS. SIGURNO NEKA ZAVJERA, NEMA DRUGOG OBJASNJENJA !!!
Očito da Sliniša Mihajlović, vojvođanski četnik, ima veliki uticaj na jarana mu Manchinija. Stalno dovodi srpske (polu)anonimuse, koji će svakako grijati klupu. Što li Džeku ne voli, baš se nešto pitam?
Ma šta su se više uhvatili Džeke....Umjesto isprazne priče evo nešto konkretno. Nadjem na netu besplatne savjete za kladjenje i dobijem večeras na kladionici:-) www.tipovi.ba
http://www.tribalfootball.com/articles/dzeko-de-jong-going-nowhere-says-man-city-boss-mancini-3471821 Dzeko ne ide nigdje ljudi.
Dzeko voli stare, izyebane dame.
\"Pravi igrač\". i Juve ćer ga brzo prodati jer bh. novinari su izvikali zahvaljujući Irfanu Redžepagiću i njihovim sjedeljkama. Daleko je on od kvalitete Evrope. Zna, tu nema dvojbe,ali za velike klubove treba imati glavu, a on... Čim je uzeo onu sponzorušu za ženu.
oće se i usrećiti u p.m.
Evo sta dzeko kaze http://www.youtube.com/watch?v=CB-KdwpJSVA
OH, NE!!!! SAMO TO NE! Sada ce kockaste glave koje su ga zvale klocem, pa onda odjednom ga pocele obozavati, poslije Wolfsburga(?!) i Citija odjednom postati navijaci Juventusa! To se ne smije desiti jer prevrtljivi bosnjo nikada ne zna sta hoce, a za Juventus navijaju samo pravi iskreni navijaci! Drzi ga Mancini kod sebe, a neka kockaste glave i dalje nosaju Citijev dres, Juveov niposto!!!! NE IDE KOCKASTA GLAVA SA JUVEOVIM DRESOM!
od sada pravim Juve.
Ovo treba prijaviti interpolu. Trgovina bijelim robljem.
\"imali su, nisu znali kako sjaji dijamant\"
goal.com isto sra.nje ko i klitorix, lupaju lupaju pa se nekad nesto i potrefi
Je-razgovori, razmjena stroži, počela.Operacija koja Juventus i Manchester City ozbiljno pokušava sastaviti ponudu da postane ukupno oko 20 milijuna, iz stalne baze, serije zajamčenih bonuse i odgođene plaćanje. Što se tiče Džeko, to će biti vrlo teško pronaći zajednički Marotta i Guild (dapače, likovi najveća uzajamna da bi bili tamo prije).Ugovor za bosanske napadača će biti na temelju četiri godine. To je jasno da je bitan uvjet je da se Jovetić i to je razlog zašto posao ide naprijed, ali će potrajati dva ili tri dana (s prvenstva u način možete doći do ponedjeljka) da ga definirati u detalje i vidjeti ako možete staviti potpisi prolaz Džeko za Juve: dvije godine kasnije.