Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treći svjetski rat će izbit zbog našeg DIJAMANTA !!! Dijamantuuuu BOSANSKIII DIJAMANTU
rat je vec poceo samo niste ni svjesni ... ovi textovi su napad na inteligenciju
i na kraju džej(džeko) pa samo pisanje o džeki na portalima poput sa-x našem golgeteru diže rejting i cijenu a to što on redovno zabije gol to je na kladionici već riješeno: džeko zabije gol 1,20 wolfsburg zabije gol 5,80 :D
\"Otac mi je Srbin iz Bosne, a majka Hrvatica, oboje su veliki jugonostalgičari i ne pridaju veliki značaj religiji, uvijek su mi pričali da tamo žive najbolji ljudi svih vjera i da nije važno tko je tko, postoje samo dobri i loši, tako da se ja osjećam bivšim Jugoslavenom, jer smo iz te zemlje i došli, kada je počeo rat.\" - napominje Šarić. Pa sad ti vidi ,ili ce igrati za DAnsku ili za Bosnu.
Gotova prica,okante ga se vise !!!! MANCESTER CITY finito ... dosta vise
ma kakav juventus dijamant ide u manchester city
j.e.b.o vas vise ON! SFLKAČFLDSKAFKĆSAMFLSAKLKSANG
Sta ce to Juve uraditi? Prvo to sto bi izgubili Sissoka, drugo to sto bi Del Piero iso u penziju. Juve nema para za pojacanja. City mu je deset puta bolji izbor. Oni imaju para da kupe skoro koga hoce cim im lose ide. Samo sto je razlika izmedu Cityja i Wolfsburga to sto se City poboljsaju sa svojim kupovinama.
i poslije dzeke dzeko
nemoj Dzeko nigdje, molim te...pa sta cemo mi citati u 2011. ako ti sad negdje predjes :((( smrc :(((
sad se evo i Velez ukljucuje u borbu, bice zanimljivo, ko moze vise ponuditi...hmmmm???
Dok se oni dogovore,ode \"majstor\"-Dzeko u Bayern:)) Gdje god da ode nek mu je sa srecom,i nek nastavi zabijati golove!!
ovo je sm\'esno
nema to veze sa nepismenoscu, to se zove lapsus ako nisi znao...
Ako Bog da da nam DZeko u Juve predje ....
januaroskom-mislim stvarno ste nepismeni,pa valjda procitas text koji si napisao prije nego sto ga objavis.