Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretjeruju sa ovim silnim milionima.napravila se elita od desetak klubova koji sve osvajaju i sve sto je dobro kupe.fudbal mi se gadi zbog tog.
Znam da je već stoput rečeno ali ove cijene su zaista prenapuhane. Malo bolji 29-godišnji defanzivac košta 45 miliona eura. Ronaldo (Fenomeno) je nekoć, na vrhuncu karijere, iz Intera prešao u Real za 46 miliona. Ronaldinho u Barcu za 30. Drogba, Nistelrooy, Robben, Rooney, svi išli ispod 40. I sad dođe brat Bonucci skuplji od svih njih.
Ti poredis vrijeme prije inflatornih kretanja prema gore. I moras znati da ovaj igrac Juventusu vrijedi mnogo vise od 45 miliona, jer je vodja u timu i kljucni igrac u svlacionici, lider jednostavno sa Buffonom.
@karl_rossman I sa inflacijom eura od 25.42% od 1. januara 2003. godine do danas i dalje je prevelika ponuda. U redu je što Juventus hoće da ga zadrži ali da City nudi 45 miliona za odbrambenog igrača koji nije u rangu sa Lahmom, Godinom, Kompanyjem i koji uz to ima još 3-4 godine igre na sadašnjem nivou nema smisla nikome osim prebogatim engleskim klubovima + Realu i možda Barci.
Nije Juve cirkus klub ko Roma da leti za parama i prodaje ponajboljeg igraca. Glatko odbijeno. Bonni ostaje do kraja juventino. BBC NAJACA ODBRANA SVIJETA !!!
trebali su ga dati