Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza Juve !!! Jos malo pa od silnih zvjezdica nece biti mjesta za reklamu na dresu :-)
ne znam da li si u toku ili samo komentar pišeš onako radi reda, juventusu su nedavno otplatili odštetu za oduzete titule u iznosu od 450mil.€(umješanost u namještanje utakmica sezona 07/08) i naravno sud sve negirao, odbacio optužbe i dobili odštetu.a opet su se digli iz pepela nakog relegacije u seriju b i svih tih oduzetih titula, juve je opet onaj stari.
Nemas mu potrebe objasnjavati drug to su pacenici, ja namjerno i dam ovakav komentar da pacenicima podignem pritisak ne bi li ih se sto prije rijesili. Forza Juve !!!!
Hvala ti Juve.Uljepsali ste mi dan.Danas mi je rodendan i pravi poklon je ova pobjeda
Srecan Rodjendan !
Izvinital ako govorimo o nekoj instituciji onda članak u kojem poše da su nakon 20 GODINA osvojili kup sramotan za jednu "instituciju"! 20 GODINA!!! Jaoooo institucije... Mnogi od citatelja ovog drevnog portala se nisu ni rodili kad je "institucija" zadnji put osvojila kup... :-)
Cekaj, zar nisu duplu krunu osvojili?
Ispade Alegri najbolji trener,, svaka čast,,,to sad što igraju ružno,,,na drugu stranu,,,pa i za Barcu su govorili isto,tika taka,,dosadno,,,talijani igraju tako,,,da bogdo i naši igraju,,pa da išta osvoje
Steta sto lazio nije osvojio, pa da Lula digne trofej ?
Juvetu dupla kruna, pitarima ... sudzuka!
pazi senada lulica kapiten lazia.....INSTITUCIJA strasan igrac a nas....
Nije to mala stvar.
Bravissimo Juve....forza Italia...forza Juveeee....olee
Ljudi kradite štimajte otimajte laži te ....sve se to na kraju isplati. još vas veličaju. juve MERDA. ...
Crkni !
Rubentino pezzo di merda!!!
Jos jedna stepenica :) FORZA JUVE!!!
Tako ste govorili i za Dortmund i za Real ;) a ne znam sto se jos uvijek svi fatate za taj kalciopoli, Juventus da nije u pravu nebi trazio odstetu a kad odsteta dodje tek onda cete svi mahat usima ;) JUVE je to, samo gledaj i uzivaj.
psssssssssssssssssssssssssssst svi redom pssssssssssssssssssssssssst JUVE CIJEPA PONOVO :)
talijanska liga i draž namještanja