Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je cist crveni karton za Torino bez sumnjee,ne znam staa pricatee,pobjeda zasluzenaa.Etoo samoo mi dajemoo neregularne golovee,namjestamooo,a svi too radee.Dosadnii stee viseee.Forzaa Juvee!
A nema veze što prvo udario loptu...Ma vi navijači Juventusa,,,Da nije Barseloninih, nosili biste titulu nanerealnijih
Nista osim sto je start sa dvije noge i sto je onaj kepec, ne znam mu ime, mogo bez noge ostat. Cist crveni.
Ako neko spominje neregularan go Milana, šta je s crvenim kartonom za Torino?
Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u. Bolo, j_e_b_e_m ti mamu tvoju retardiranu u p_i_c_k_u.
nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana nosite mi ove zabarske mafijase s ociju, ponjamke vam se u stau pogana