Hasan Salihamidžić
0
"Juventus je spreman za nove pobjede"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako ce nas i dzeko otkaciti za par godina zivi bili pa vidjeli
COVJEK SE U CRKVI VJENCAO ,KRSTIO DJECU TA NIJE IH SUNETIO ,ODJEBAO BIH ,,,,PA STO GA NE BOJKOTUJETE VI SA PORTALA
A ti više nisi nizašta i vrijeme je za penziju.
Ako cemo iskreno, sto se tice repke u fudbalu, da je bilo kad otisao to bi bilo najgore vrijeme. Repka je bila uvijek u govnima i borimo se za to drugo mjesto otkad postojimo. Eto sad nas je malo krenulo. I Hasan je ljudina, barem se nije sada prikacio, sto bi sigurno mnogi drugi uradili. I sigurno se nece prikaciti i ako odemo na SP. Otisao covjek i sta sad, barem je posten bio, odradio nekoliko kvalifikacija, sta treba da jos bude tu, da se prodaju igraci preko njegovih ledja. Samo naprijed Haso, pusti zavidne budale. Forza Juve.
Ovaj nas je tip ostavio kad nam je bilo najgore,Neka mu je na čast .
@PU Nisam Vlah, a niti vlah.
Pogledali smo.....zaista liči na majmuna.Odvratan,ogavan,isluženi trkaći konj koji sad vjerovatno i ne bi imao mjesto u reprezentaciji.Na njegovu karijeru je već spuštena zavjesa.Interesantno je kako svi fudbaleri koji odbijaju igrati za repku nedugo poslije toga potonu.Još samo da navedem primjer fudbalera kojemu je nacionalni dres neka vrsta svetinje.Adrian Mutu koji je pobjeg\'o iz Čelzija da bi bio na pripremama reprezentacije.Njega je zayebalo šmrkanje kokaina.Ili primjer njemačkih fudbalera koji igraju za repku sa istim žarom kao što su njemački SS vojnici ratovali.A ovaj papak Brazzo tek da je vrijedan pomena.
moraju se ljubomorni bosnjaci javljati da pametuju o braci,pogledajte ko je on a ko ste vi bijedo
Kako je moguće da mene niste spomenuli u ovom članku...ipak sam ja drugi strijelac Bundes lige...
aj ne serite kad nam je hasan sve gazio po boku onda su bili bolji komentari, jadovi
Mrs ljubomorni vlasi
Ko je ovaj? Onaj što ga za Bosnu veže samo činjenica da bosanski ne može zaboraviti?
Nijedan,al baš nijedan fudbaler ne podsjeća na majmuna kao ovaj Salihamidžić.Nadam se da u Juventusu neće ni na klupu.Na tribine može.Nadam se da će ga italijani odyebat baš kao što je on odyeb\'o reprezentaciju ili kad je njega Slišković odyebo bolje rečeno.