Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kvalitetne nacionalne lige, dobrog fudbala, niti jakih klubova i reprezentacije bez pravilnog, sistematskog pristupa stvaranju fudbalskih talenata, i strucnog rada sa djecom - od pionira pa nadalje.... Ohrabrujuci je uspjeh BH djecaka, i nadati se, najava nekih novih, povoljnijih vjetrova u BH fudbalu, kao i sportu uopste.
svaka cast za Akademiju Fudbalskog kluba Sarajevo
Ma ja kad se treba srati o prvom timu i problemima 1000 komentara. Gdje ste sad da pohvalite ove momke i rad akademije.
Svaka cast zaista. Ovo znaci da buducnost bh fudbala i nije bas tako crna kao sto vecina govori. Razvijaju se odlicne buduce nade i u Zelji a i u Sarajevu. Nista me vise ne raduje od toga.
Cestitke.
tuga je da ovaj momak jedva dobije poziv za kadete samo zato sto nema nikog da ga gura
ovo treba gurat uu repku a ne neke susice
...jel ovo Dino platio članak? fk sarajvo se spominje više neg repka BiH, čitajući konto sam sarajvo igralo protiv italije kad ono BiH
@F@K_OFF a sta cemo sa situacijom kada Dzeko da go a budu komentari "Dzekina skola"? Svako svoje voli i promovise. Zivio..
ma nisam ja željin navijač nit sam bilo koga u BiH osim što poštujem slobodu iz Tuzle, a navijam za Hajduk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo moguće....bravo Zmajevi,bravo Darko Nestoroviću
Sakib Malkocevic a ne Darko Nestorovic .