Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome brother Forza Željo
Zna čovjek ko je gigant!
dobro dosao u dolinu cupova !
U želejzničar dolazim jer sam truba i ne mogu da igram u nijednom bitbujem i poznatijem klubu
Isto kao i ovi silni ''vrhunski igrači'' što dođoše u Torpedo. Vidjeli smo neku noć.
` Odlučio sam se za povratak u Premijer ligu jer ima dosta odličnih igrača, a sada se igra i dobar nogomet", izjavio je Varea za portal Klix.ba. Ovaj gaucos neki veliki saljivdzija
Dobro Došao :D
sereš gaučosu i za kvalitet fudbala a i za navijače :) Ovo mislim za čitav PL i svaki od klubova da se razumijemo :)
Ma nemas ti pojma.
priznajem nisam stručnjak, al mislim i da ne trebaš biti da vidiš da je liga i igra dno dna. Od valjanja na terenu ko da je hrvačka borba, do dodavanja napamet preko tribina stadiona. A navijanje je posebna priča. hebo ti ligu kad ja ne smijem povesti svoga sina za ruku da gledamo derbi (kao što je mene moj otac vodio) jer s emoram brinuti hoce li me ko od nadrogiranih i pijanih osnovaca još i zbosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobro dosao gledao sam mu klipove na fejsbuku zna i namjestiti i dati go,pravo pojačanje,evo drug mi javlja nema željinog šala u gradu pa ljudi hajmo na kafu u grad i naš je grad ko i pitarski
E blago tebi jarane. Argentinac pa dolazis da trazis fudblasku nafaku u BiH. To je isto kao da Austrijanac ide da skija za skijaski klub SC Najorbi iz Afrike. Pa nasi klubovi NIKAD od kraja rata pa do danas nisu ni usli u grupnu fazu NIJEDNOG evro takmicenja (da Boze da me i Zeljo i Sarajevo demantuju, daj Boze, ako nista onda barem zbog vjernih navijača).
Nije proslo ni 12 sati otakako sam napisao da je nas fudbal na niskim granama, a nas najtorfejniji klub se (kao i tradicionalno svake godine) oprostio od evro takmicenja, tako da ce Evropa ligu i Ligu prvaka (kao i svake godine) gledati na TV -u. Ne kontam cemu minusi. Nastavite lijeciti komplekse po domacoj fudbalskoj sceni i pisite kako ste GIGANTI, DIVOVI, LAVOVI, NAJJACI, MASINE i sl - ali to samo kad pobjedjujete fudbalske "velesile" tipa FK Banovici, FK Mramor, NK Gabela i ostale klubove. Poserem se na ligu koja 20 godina od svog nastanka ne moze BAREM JEDAN KLUB IMATI U GRUPNOJ FAZI !
Dobrodošao u najtrofejniji BiH klub ;)
Srcu draga boja PLAVA!!!
ma ko je on ??
On je jos jedan u nizu od kojeg ce vam rasti kompleksi mali "divu"
dobrodošao među plave i najbolji klub u bih.
Dobro nam došao i potrudi se svojim igrama da zadovoljiš nas navijače.
Tebe volim,tebi pjevam!
"dobrog nogometa"... nesto se on zaybo...
Izdajnik nas katolika. Ne vraćaj se više u Hercegovinu i Hrvatsku Juane!
Pa nije ni mislio da se vraca.
idi lucija beri kamen, cujem da je dobro rodio ove godine, retardu