Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije to izuzetno pojačanje iz inozemstva ona najava o posudbi igrača iz ss lazio?
Trebaš stvarno biti parmak, čitaj, bolo, ba i sl. pa da vjeruješ u ove ublehe. Čuj to, stvara se jak kolektiv u pola sezone i to od igrača Gradine, propalih otpadaka Slavije...Nema govora, kolektiv i po. Al' hajd', ako volite mazohizam, to je već vaš problem.
Samo naprijed
uvijek je bilo:ko o čemu,k.urve o postenju,pa tako i vi :).prestanite vise sami sebe lagati,godinama se izvlacite na istu suplju pricu :D. 1921
To imas pouzdane informacije iz Sudijske organizacije NSBiH?!
Neka hvala ipak se ne bi ugledali na vas i vase "postenje" koje je nasljedno, prvo otac, pa sin = eksperti za namjestanja utakmica i kupovinu trofeja!
Sarajevo sigurno gubi u Zenici, Nanja Luci, Širokom, Mostaru i na Grbavici. Po bod protiv Goška, Slavije i Olimpica, dovoljno za deseto mjesto.
inace svi ozbiljni klubovi rade rekonstrukciju ekipe i mijenjaju nacin rada na polusezoni,kazu to je recept za uspjeh... hahaha,pa kakav ste vi propali klub,ja ne mogu da vjerujem. probajte se ugledati barem po ozbiljnosti i nacinu rada na najveci klub u BiH,da ucinite bar malo zanimljivijim ovu ligu,sto moramo svake godine sve mi osvajati ?! a po titulama se ne mozete ugledati,to nemojte ni pokusavati... 1921
ovo je izgleda natjecanje izmedzu celika i sarajeva ko ima vise koferencija za stampu hahahah koji retardi
Bla, bla, bla... Pas koji laje ne ujeda, a ovaj ga laje samo tako. Na pocetku duplu krunu obeca, nije kup ni poceo kako treba, a mi ispadosmo, uz perfektan raspored jesenju titulu nismo mogli uzeti, a Jovic samo se.re na svoja pogana usta po obicaju! Rezultati sefe nam trebaju, a tvojih bajki smo se naslusali!!
ovo je vise nego smijesno,koje lazi samo moze da izvuce ovaj ultras skutorski
Ko je odje lud ko je osvjetlao obraz u evropi Mozda Zeta ili Maribor pa nezna se koja je gora sramota cuj Crnogorci ta velesila fudbalska i kao osvjetlali obraz. De djeco ne lazite sami sebe prosli ste gore nego mi
MANIJAK , OBALI KARU AMERIČKOM DRUGARU ALI ONAKO KAKO TO VI NAJBOLJE ZNATE . DAKLE MANIJACKI !!!!
HURTON AMERIČKI K.U.R.T.O.N
MANIJAK , OPET SI PRESTAO UZIMATI LIJEKOVE .
BOLI ME ISPOD SRCA KAD VIDIM KAKO NAS LAZU, BRACO PO BOJI!!!??? GDJE SU TITULE, OBECANE, DINO??? GDJE SU PARE OD TRANSFERA: KOJASEVICA, HUSEJNOVICA, SESARA??? MAFIJASI ORTODOKSNI ODLAZITE IZ SVETINJE ZAJEDNO SA OVOM UBLEHOM JOVICEM...!!!???
Sto ne napisete kako u omladinskom pogonu saljete u reprezentaciju djecu koju guraju babe guzonje i mali od zalizanog mora obavezno, bio talenat ili ne. Fuj, tolko o postenom radu