Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kiseljak ti moses samo da budes balidz.an iz visokog, u kiseljaku je hvo na vlasti.
gagac dabogda izgubio veceras
haha, hrvatski klub predstavlja bosnu, a trener srbin... joj cirkusa, majko moja
* Zaboravih, Zrinjski srećno!!!
Puno BiH budala je na sceni. Pozdrav iz bosanske Makarske!
Četiri srpska kluba na EU sceni: Partizan, Crvena Zvezda, OFK Beograd i Spartak iz Subotice. Naprijed Srbi samo jako!!!! Pozdrav iz Sarajeva!
Tri hrvatska kluba na eu sceni:,NK Dinamo Zagreb, NK Hajduk Split i HŠK Zrinjski Mostar ajmo Hrvati, nema predaje . pozdrav iz Hrvatskog Mostara
J.ebiga raja treba cestitati i pozeliti srecu Zrinjskom,ipak su oni jedini iz BIH koji igraju neko Europsko takmicenje.sta reci nego sretno i zabijte im bar 2 komada.
Jel nase Sarajevo izlazi na scenu ove hevte ili sljedece?
da su izvukli Leotar iz Trebinja, garant bi prošli
sretno Hajduku a i Zrinjskom
Ljudi sretno, samo Danci ju jaki ko zemlja... Hajde, pamet u glavu i polako...
Utakmica namještena: Odense - Zrinjski 3:1 (1:1) iz X u 1 više od 3 gola dobre kvote Uzvratna: Zrinjski - Odense 1:2 (1:0) iz 1 u 2 tačno 3 gola kote basnoslovne
na kasetama