Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Direkt\' u Pekaru.
dobro došli ,tužni ošli hehehe
ODAKLE SIPCIMA 33 EUR ZA GOSTOVANJE??? :S
Bojim se da bi se morali prešaltati na sjedeći fudbal, ja ću ipak u bejsment.
Jarane bas si nepismen,a znas koristiti te engleske skracenice.Ako jos ides u osnovnu i to jos niste ucili,onda fakat oprosti sto te ruzim!
Cro P..O.P.U.S.I.O.. si ga ti Turcima 2008 na EP u Austriji, poslije utakmice Turci vas prebise ko zeceve, a mi ovdje u Sarajevu slavili, kako mi je samo drago bilo.....a cjela hrvatska javnost je plakala, igraci, navijaci..itd....svi ste plakali......hahahaha A mi smo prosle kvalifikacije Tursku izbacili iz utrke za plasman.....a vas Turci u cetvrtini finala EP u Austriji...sramota po hrvate...opet ce te plakati....
Turci, ima šipci na čelu sa Jožom da vas razvale za sjećanje. Izgleda da vi niste ni svjesni da je albanija jedna od naj-nogometnijih nacija na licu planete!!! Pola lopte po glavi stanovnika!!!
Sretno Bosna, sretno Albanija, neka najbolji pobjedi. Paq fat Bosnja paq fat Shqiperia let fiton ma i miri. Bez nacionalizma i rasprave. I j.e.b.o vas Željezničar nisu svi shqiptari za njega.
momci, ako pop.izdim, skocice vam na nos i ku.r.ave, i piva, i rostilj, i beasment, je.b.acu ja nekom ovde ma.ter pa nek idu onda klupe grijat po vrhunskim ligama
ajmo neda druze tvoju staru razvaliti
ajmo kuže razvali ih
Da je srece sad bi s bracom Albancima igrali azijske kvalifikacije ionako ne spadamo u Evropu
Idi malo u školu pa ćeš naučit kako se piše sarajevski
otkad se Sarajevo pise malim slovom ??! : \'\'Nogometni reprezentativci Albanije predvođeni selektorom Josipom Kužeom sletjeli su na sarajevski aerodrom, kako je i najavljeno, u 13:25 sati.\'\'
Eeee cuo sam da u Lukavici ima dobra diskoteka, a trebe beton. Kazu moze se za cenera ka ra ti, pa sta mislis Dzeko hocemo tamo veceras, meni dosadio bejsment?
Për shitje: Mercedes 300D, viti 1989. si i ri, plot me dëshirë, si i ri.
hajmo jug cijeli, nek se ori : \"Jedna si jedina, moja Albanija\"