Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uvijek smo sudijama skandirali \"Sudija #ederu\". Neće nam valja i to zabraniti??? :)
eee moja tugo... hahahha kako vrijeme ide ovaj fudbal sve vise postaje predmet za curice... jos malo i kaznjavat ce se ostri pogledi :P
Ka.ra se s Ronaldom, pa glumi homofoba da ge ne bi niko skontao.
cuj ni p.ed.er se ne smije vise reci nekom ako ga mislis uvrijediti...
sto se pederi bune kad ih nazovemo pederima, pa oni su to izabrali nisam ih ja napravio pederom
nije ni cudo sto se cristina ponasa ko zensko...dok je bio u man u normalan je bio
samo udri murinjo j.e.b.a.t. im majke p.e.d.e.r.s.k.e
Ne limvo ovog portugalskog firauna al ovaj put sam na njegovoj strani. EU je postala totalno bizarna, da hoće kakvi Mongoli naić i pregazit te emancipirane barbare, osevapio bi se. EU = PEDERČINE!
@ Ado ne seri !
To su sigrn culi oni guzetavatelji it barcelone pa se zalili hahahahah
Šukne mu ga Pep redovno. Šukne mu ga Messi redovno. Šuče mu Barca redovno ... Smou je obična pederčina. To je njegova raja i ne treba ga osuditi.
vlasi se ljute kad im kažeš bosanski pravoslavci, potureni se ljute kad im kažeš potureni i lištičani se ljute kad ih u Zagrebu zovu Bosancima i Bosanci se ljute kad ih zoveš Bošnjacima a hašišari kad ih zoveš narkomanima.
p.apak ostaje p.apak
Hahahahah ovo je stvarno tacno hahahaha HI5
U ovom slucaju podrska Mourinhu, pederi se ponasaju ko i crnci sto se uvrijede kad im neko kaze da su crni.
Jeb.em li ti kcerku Mourinho
Potpuno se slazem sa tobom haha