Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukić je najavio potezanje vitalnog nacionalnog interesa zbog titule.
Sretno murinjo igusi malo englesku svojim nebuloznim izjavama,postedi nas molim te iduce sezone,,,,,,,
eto ti znas ko je kupovao sudije ,a ko nijee.... Joooj sto ne mogu ovih " poznavaoca fudbalaa " UUUUUUFFFF !!!
Da Real nije kupovao suce Barcelona bi i prošle sezone bila prvak!
Davali ljudi golove iz ofsajda a istovremeno Barci svirani nepostojeći ofsajdi u drugoj polovini sezone
Postovani kladionicari, za DANAS imamo pravu poslasticu , imamo TRI DOJAVE pred kraj sezone koje imaju ukupni KOEFICIJENT @310,00 , radi se o namjestenim utakmicama i mi GARANTUJEMO za njih. VIse informacija o ovome potrazite na nasem web siteu : BETTING-BOOKIE.CO.UK
pa zbog takvih kao što si ti počinjem sve više da mrzim kladionice!Pitanje za MUP KS zašto ne uđete u trag ovakvim majmunima?
a što se ti ne kaldiš na njih nego okolo govoriš koji su parovi u pitanju ? ti si baš neka dobrica. De reci te parove ovdje javno, što da idemo na tu stranicu.
to labude moj lijepi nek si im rek'o,vrati se ti u englesku da igramo pravi fudbal!