Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam ti je to vazno sto je musliman, ee koji si ti mamlaz glupi. u drzavi 60posto muslimana, meremo li ti svi mamicu. . . oprostit ces nam, znam. . .
Ne seri Marko matereti, dobro si proso. Eto ovim potezom ste osvojili Svjetsko, a ti si paksu do kraja zivota za skoro citav svijet.Zato tisu misu i poklopi se mokrim taracom po glavi
e, moj Marco..., to ti je bio jedini nacin da te ljudi po necemu pamte....
trebo si ga sloziti nogom ..dok je lezo na podu...
Ovo je fotoreporter sa-xa bio na licu mjesta? Odlično!
FODBALL JE BZVEZE..naj gluplje sto postoji na svjetu...bezveze.. iebo loptu...nek kupi svak po jednu i mirno more...
bravo zizu, jos si ga trebo pljunut dole...
Nije on poslao Zidanea u penziju,koji degeni Ako je tacno da mu je psovao sestru,trebao mu je Zidan sa dvije noge u lice skocit.
e nek si ga stocno ovog zabara talijanskog zivjela muslimanija zidan je musliman ole ole
ebem ti seku supcino pa nije ti nista ruzno reko nabijem ti je ja sada i tvoju i njegovu da se ne ljutite