Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je navodno Arsenal, pa Everton, pa je presao na Galatasaray, sad je Besiktas - jarane potpisuj dok ne zavrsis u Osmanlisporu
Odradila Amra svoju misiju, sad se može razvesti :)
Jedno je sigurno,iz zapadne evrope nece,taman dzabe igro u romi ili nekom drugom klubu
@useraccount e moj jadnice ti bi dao sve u zivotu sto imas da budes mjesec dana sa zenom poput amre.. sto vrijedjas ljude bez razloga vazno je bit sretan, jos dijete nazivas kopile a nju fufu, jadan si..
Dzeko u West Hamu. Dzeko u Evertonu. Dzeko u Interu. Dzeko u Milanu. Dzeko u Galatasaraju. Dzeko u Besiktasu.
Napustio bi on Romu davno, samo nema gdje :)
A mi se nadajmo da se onaj Hodjic i Djuric prodaju , nek proba i onog Kodru , eno bori se sa Osasunom za ulazak , Nije lose probat to je ono so sam uvjek zamjero Susicu sto ni .urcem mrdno 4 god da nam nadje novih igraca. Halilovic sad siguran sam razbija glavu sto je uzabro Hrvatsku jer ako nema mjesa pored Dinamovih igraca nakon solidne sezone u Spaniji , ko zna ocel on skupi 10 nastupa za tu epku jer Maminjo ima uvhej nove igrace za prodat.
Sve sto mogu reci je e moj Dzeko iz City a do Besiktasa za dvije god . Ne postanes onako spor rom nefokusiran osim ako ne radis na treninzima kako ne treba . Hvala mu za sve al meni trenutno u repci Djuric izgleda bolje mada ce Edin igrat . Besiktas . od tamo se niko nije vratio u jacu ligu
dijamantu kako te obrusi amra ne osta od tebe nista vise od par karata a nekad si bio ne procjenjivi dijamant nije bilo dovoljno karata da sr izkaze tvoja vrjednost.nadam se da si ili da ces uskoro skontati neke stvari i vratiti formu i status
A i tu ce biti vezan katancem za klupu kao i u Romi :)
E moj Džeko. Pa ti nastavi da se družiš s Brajlovićem. Vidim oporavljaš se "iftarom" s njim. Sve vjernik do vjernika.
svi govore na kraju ce zavrsiti ovdje ili ondje...zavrsio je on svoje jos prosle godine ovo su sad samo zadnji trzaji
Uzmi jos sta mozes pa polako kuci ako te u medjuvremenu draga ne odradi
Evidentan je pad u Džekinoj formi, ali to ne umanjuje činjenicu: MI SMO STOKA! Glavni pljuvači ovog gospodina su oni čiji je najveći domet u životu 100 lajkova na kliksu.
upravo to, nas kapiten i najveca zvijezda koja nas je toliko puta usrecila svojim golovima i ponasanjem ( ono kad je nosio zastavu nakon titule u njemackoj necu nikad zaboravit )..
@MRZIM NEGATIVCE pa pogledaj statistiku zadnjih 10 - 15 utakmica za reprezentaciju jestel vi normalni, jedini se u barazu borio, svake kvalifikacije u vrhu strijelaca ne nase repke nego u vrhu evropskih strijelaca..i opet nam ne valja..
dzeko prije amre i sa amrom su razlika ko ronaldinjo i hame iz vrbanjuse
eto njega dogodine u Olimpik
Ne žele oni Džeku nego ne može nigdje više igrat pa daj šta daš. A Bešiktaš ga uzima jer je igrao u Mancesteru itd... :P
hajd ti nazad u zelju....