Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandal! Hercegovac umjesto za Hrvatsku odabrao igrati za Njemačku.
Nema tu skandala. Bišćan ga prekrižio za Euro mladih, a Livnjak Dalić ga ne poziva u repku i što će drugo Posušak Sosa nego igrati za one koji ga žele, a to su Nijemci.
Preozbiljan si mi, jotomaše. Malo prcam Bošnjake da ukažem da Hercegovcima igranje za BiH nije čak niti na drugom mjestu.
Šteta, ipak Hrvatska ima dva dobra igraća na toj poziciji, Domagoja Bradarića i Bornu Barišića.
Ovo je tek početak. Bit će Hrvatska za Njemačku ono što je BiH za Hr. Ostat će samo hercegovci na braniku domovine.
Jedina činjenica je da je Borna dobio državljanstvo njemačke a ovo ostalo su sve špekulacije.
Bio je i red da oni nekom nekoga maznu. Eto toj Hrvatskoj su već bili poklonili braću Kovač, i koga još sve ne zadnjih 30 godina...
Sve je to dijaspora sinko i privremeno stalni rad u švabiji. I mi imamo sve više takvih slučajeva
Neka malo vidi HR kako to izgleda iz perspektive BiH...nama tako idu lijevo i desno...moze se... Ako gledamo onako tehnicki, BiH je 30-40% vice prvak svijeta. :-)
Da ti ovi Hrvati iz BiH sto igraju za Hrvatsku igraju za BiH onda ne bilo mjesto za muslimana a i to ti ne bi bilo pravo. Ko ce vama ugoditi 😏
nit ce igrat u njemackoj nit bi igrao u hrvatskoj rep.
osecam ko toni sosa
Gledaj Kitića šta fata kitića
bravo mladiću, kada te sa 23 godine nisu pozvali da zaigraš barem par utakmica a zovu te švabe (dakle dobar je) to zvuči kao potcjenjivanje. puno sreće i uspjeha sa elfom.
Vidi se da voli lipu njihovu