Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov prst, njegov nos, u cemu je problem? Mnogo veci problem od ovog kopanja nosa je to sto jedna kamera cijelu utakmicu snima samo selektora kako bi uhvatila ovakve trivijalnosti pa da zuti kvazinovinari imaju mat.erijal za ovakve glupe clanke. A onda se okupi ekipa retosa da lamentira \"jaooo, kako je odvrataaan\" a ovamo od svojih noseva napravili povrsinski kop.
Seljačina.
Joakime,a gdje ti je krampa?
To je u genima svakog primata, gledaj samo čimpanze, svaka to radi. Čak i doktori to preporučuju, jer se tako jača imunitet. Ja dnevno nekoliko pojedem i nisam nikada dobio prehladu.
Ajde što kopa, to svako radi, ali što jede sline :S
Je.be.m vam mat.er klikovsku! !!! Low kopao nos. zar nemate ništa pametnije PREpisati! Čovjek je stručnjak u svome poslu, a o čemu vi možete samo maštati.
Jao sto smota SLINDACA :-)))))))))) TO POGANC
Njemac je to, nema bacanja, na svemu se stedi, pogotovo na hrani.
AAA PROTEINEN
Joj zamislite našeg Saju kako otrese slinac k\'o čimbur.
Trebao mu je ovaj pored dodat kasiku da se ne pati
i onda se žalikad igrači neće da se ruku sa njim klitorisi promijenit skriptu za komentare ova je uzas
prijatno
Kako je najjači , pa ja niej imao vremena u hotelu da jede, pa mora se malo i na tekmi , pa ja :(
Legenda
ŠABANE VRATI BALVANE !!!
NA.JE.BE ti se mame cijela Zvornicka ulia, ako sta nije jasno dodji da ti pojasnim