Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde pitari dernite listicu mi cemo viteza i da pridzemo sirokom brijegu i onda ima zeljo treba jebati nanu na grbavici zbog ciste pobjede na pecari koju su zelji oduzeli
sretno pitari , dernite pice iz lištice
Pitari ne nadajte se bodovima :)
Istina za Vedrana I krv svoju za BORDO BOJU
jel ovo šef struke kojeg je pljuvalo 99% navijača sarajeva? jel ga to sad ti isti vole?
jeste jeste. ako izgubi jebat će mu sve živo i mrtvo, a ako pobjedi onda neće biti boljeg. joj takvi smo mi...
šefe spremi ih kao protiv Slobode- da igraju na granici regularnosti, rezultat ce doci jer smo najkvalitetnija ekipa u drzavi.
Samo pobjeda šefe i niša dugo. Lišticu i ubice staviti na aparate i ostaviti ih i ove godine bez nastupa u Europi.
A vjeruj nećemo izgubiti. Poderat ćemo g...zove svima.
@ Jedno_Pitanje Ako si mali plavi napaceni Strumpf sjeti se kako su i vama davali anesteziju i to iglom; Ako si mali plavi pripadnik plemena ubica iz Lištice sjeti se kako vam je Travnik na vašem kamenjaru davao umjetno disanje. Lištica se usrala a plavi kmečavci iz doline ćerpića i cigli grizu prste dok gledaju bordo šampione.