Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo ista utakmica. Ješić je ovo uradio na jednoj od prijašnjih utakmica. Ali treba nekad otići malo pogledati .....
Sjecam se one tekme na Kosevu protiv Partizana iz 86-e kad je Sarajevo dobilo 3:1. Sta mu je Paja radio na toj utakmici. To su bili dani kada se fudbal igrao za raju i kad je vrijedilo gledati tekme. Sa ovim Sarajevom bi i Kosevsko brdo sa Kiketom u prvoj postavi odigralo nerijeseno bar jedno poluvrijeme.
smece obicno
sta je pizdurne sarajevske?! kasap jesic i jeste mjera za vas taman ste jedno za drugo
Samo oštro Ješiću. nisi ti Ćolo (Simeone) sa Grbavice. Ja ipak mislim da je dotični ipak Ćoro sa Grbavice ali OK neka bude kako bude.
Fakat vi pitari imate komplekse ogromne sta god imatr neku vijest o sebi uporedujete se sa nama ba pa dosadni ste jebo vas vise i Tan sviju takve iskompleksirane pa boze sacuvaj...
u sarajevu niko ne smije ni da prd.ne jer će ispasti novinar klixa
ni sir alex mu nije ravan. lol
samo mu jos zvaka fali :D
Interesantan članak. Nadam se da ga nisu pokupili sa nekog foruma #copypaste
Bio reprezentativac Jugoslavije,i standarni prvotimac Partizana 5,6 godina.
Ima najistinitiji nick.
Jesic može zamijeniti neke naše manekenke na utakmici...