Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih normalnih i lijepo odgojenih fudbalara (uz Dzeku naravno).
Gdje god bude igrao, zabijat će golove. 100%.
ovo je rekao nekad u augustu, da se razumijemo...
Imamo znanja, ne moramo ni pogadjat. Meni samo ova izjava nista ne znaci \"Jednako sam lojalan Liverpoolu kao i prvog dana\", ko zna koliko je on bio lojalan prvog dana... mozda nista? Bice kolko bude para, ako dovoljno plate dobice ga.
sanse da on predje u chelski su kao i BiH da izadje iz politicke krize. nemojte biti smjesni, on je sam rekao da ako bude napustio |Liverpool, to ce biti za klub van engleske. velika patka kada kazu da je podnjeo zahtjev za transfer
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_6707635,00.html
Ovo su pravi igraci , voli jedan klub i drazi mu je FA cup neg sa Liverpoolom osvojiti nego Ligu Prvaka sa Chelsheom , svaka cast majstore !!
REKOH JA VAMA JUCE! Ulojio se kolko je lojalan. http://www.guardian.co.uk/football/2011/jan/28/luis-suarez-liverpool-fernando-torres-chelsea http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/l/liverpool/9380389.stm
Stvarno ste glupi....Torres izgleda hoce da napusti Liverpool
Koliko ste nesposobni, imate net , a tako lose informirani.... Sinoc je Torres podnio zahtjev klubu da ga puste u Chelsea, a ta njegova izjava je stara dva mjeseca. Informisite se!!!