Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga te obuzme kad skontas da je Sarajevo trebalo i zasluzilo proci tadasnjeg prvaka Evrope. Sta bi bilo kad bi bilo sve posteno,mozda bi pored evropskog prvaka u kosarci,Sarajevo imalo i evropskog prvaka u fudbalu..
ne živi se od stare slave
još nas na foru izbaciše...što bi rekao Živac u Kenguru: '' *ebo te Mančestaaa'' :D
OD MALENA ZA SVA VREMENA !! VOLIM TE SARAJ'VO !!
Ocekivao sam mnogo sporiju igru. Ne mogu da vjerujem da su tako dobro odigrali, cak i sa 10 igraca. Kad vidim tu igru, ta dodavanja, mogli bi da im pozavide sadasnje generacije. S druge strane vide se i boljke naseg fudbala koje i danas imamo. Osjetljivi na "nepravdu", sudija je kriv za sve, ...
Za sve one kao sto je #poturiceizdajice... Kad je bio boj na kosovu? Skim se se borili protiv osmanlija? Da ne pitam jeli dobijen taj boj jer se to zna... Hajmo odgovor 3-4 sad! Da vidimo kolko znate historiju!
To je moje Sarajevo :)
Fali Dulja i to je savrsena ekipa.
#poturiceizdajice pitaj se ti ko ti handrio prababu i jos generacija unazad!! Osmanlijsko kopile hvala bogu dragom mi imamo svoju historiju i cast za razliku od vas mi ne pisemo laznu historiju...