Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo Susica da da ovom momku povjerenje a ne onom Hasagicu koji kroz pisu primi gol.Hvala
ja sam feđa k. i volim da slikam sponzoruše u basementu.
Slažem se sa komentarom od BILLY-a i jedan i drugi su nam potrebni samo zdrava konkurencija stvara kvalitet p.s. nisu problem golmani šta je sa savezom i selektorom to su naše rak rane...........a suspenzija?
koji ste vi šuftovi... izbrisali ste mi komentar, a ja ga budem opet napisao, identično. ne mogu da vjerujem da portal koji svakodnevno x puta posjetim spadne na tako niske grane da izbise jedan sasvim neutralan komentar. ali, avaj, kosi se sa isanovićevim mišljenjem, pa valjda zato treba biti izbrisan... ----------------- 1. Hasagić 12. Begović
Mislim da je došlo vrijeme Begovića i da polako treba da preuzima ulogu prvog golmana.Na mlađima svjet ostaje a bogami i kavalitet koji je obilato na strani Begovića. Safete dobro razmisli nomoj ići iz greške u grešku...........
Isanovicu, morat cu te opet razbit kad te vidim. Cuvaj se mraka mamu ti y.ebe.m ne obrazovanu
Sehaa je najbolji :DD, 1. u reprezentaciji !! Zeljeznicar 4ever
BEGOVIĆ JE ZASLUŽIO DA BRANI, DOK JE HASAGIĆ JOŠ UVJEK POD PRITISKOM TURSKE MAFIJE, A VEĆ JE BIO I OSUMNJIČEN ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICA, POD HITNO GA SE TREBA RIJEŠITI IZ REPREZENTACIJE,SVOM KLUBU ODGOVARA JER SU I ONI UMJEŠANI U ŠTIMANJEI TAKO KLUB ZARAĐUJE. ODMOTAJ TE FILM KAKVE JE HASAGIĆ PRIMO GOLOVE U ZADNJE TRI GODINE I PROTIV KOGA.
u potpunosti se slazem sa piscom ovog teksta
hajmooo asmireeehajmo silo nebeska!!!!!!!! trenutno najbolji i jedini golman zmajevaaa,
Ma nemam nista protiv Hasagica ali on moze samo sanjati da brani u premiership, dok Begovic to odraduje bez problema
Ispravka u gornjem tekstu: NE podudara
Koji ste vi kompleksasi?! Nista prosto nisam napisao, cak sto vise kulturno. Napisao sam svoje misljenje koje se podudara s vasim i skinuli ste ga. pa za koji qura.c ste stavili da se moze komentarisati?
Keno je najbolji
mene vole maloljetnice,jesam lafcina...hihihihi
normalno da je Begovic br 1 ubuduce
\"Ostaje da vidimo da li su ovi objektivni aduti dovoljni za Sušića. \" a i vi ste objektivni u pm