Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha će njih dovesti u Jablanicu na pripreme i biće k'o novi...japanturbo
sretno, Vaha! ;)
Sretno ti bilo Vahide,svuda ce te vise cijeniti nego kod nas. Ne bi ni Safet ni Mesa vodili BiH da imaju bilo kakve ponude u inostranstvu nego se nema posla pa daj sta das.
Da li je moguce da je Klix zaboravio objaviti ovu vijest u vezi Vahe: http://www.uefa.com/uefaeuro/finals/hosts/france/news/newsid=2220282.html !! P.S. Nikad nije kasno!! :)
Kažem ja dobro izgleda sa obzirom koliko mu je godina!!!! Sretno Kažem ja da ostvaris dobre rezulatate sa izlazecim suncem!!!
Pola godine i otkaz .Ja mu dajem do oktobra mozda do nove godine razvuce nekako .Strucnjak zaprdio on dabogda Jozsefu Csuhay -u u prkno
Šteta. Njima bi baš nekako bio onaj Amaw taman. Inače je furao japanski stil i jezik kada je davao intervjue čak i na Bosanskom.
prikaza😙😙😙😙
Vaha puno sreće.
Dosadni ste sa Vahom..Vaha ovo...Vaha ono... a covjek i ne misli ni o Bosni ni o Basancima nit ga bilo sta zanima osim njega samog...samo nas zanima sta Vaha radi... nek mu je sa srecom i vozi dalje...
Oboliše ovi naših za Vahom, a lik obrisao kuurac od nas čim je Pape otišao.. ono odbio nas na sve moguće načine tj. nemamo pare da ga platimo. Toliko o Vahi.... neka ga tamo gdje ga plaćaju, tako i treba, ali nemojte mi ga prati i sad odjednom kao svi treba da navijamo za Japan jer ga vodi naš Vaha s.a.v.s?
o tome ti pricam....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni ce njega ucit kako da bude kamikaza.
Takva vrsta edukacije se vrsi u Gornjoj Maoci...
I u Japanu. Neo-kamikaze.
kolko je osim klepio
Money Money Money, must be funny, in the rich man's world
Šezdesetdvogodišnji strućnjak
Izdajnik
Samo da ti prnem Vaha moj dragi, u razdjeljak jako...profesionalno