Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi kosova malo belgija malo svica i dobru ekupi bi imali taj narod
Evo ga i Wilmots sa dva napadaca. Pape postavlja standarde - nabija komplekse. Steta sto ostadose bez Bentekea, Kakvi bi tek tad bili.
baš me začudi da je u ovoj konkurenciji izabrao Belgiju
pa izabro...zato sto barem ja mislim belgijanci imaju jednu od najperspektivnijih repki u svijetu...sve maldi igraci...mozda nece ove godine nesto znacit al na iducim prvenstvima bit ce jebeni teze
Sretno momce
Strasni su...Kvalifikacije...hmm
Bude li Belgija psiholoski stabilna ekipa mogla bi veliku stvar uradit sa ovom generacijom na SP! Oni definitivno znaju igrati nogomet
Jedno je tim za koi igras a drugo drzava ona se bira srcem. A kako vidim nije tek tako izabrao Belgiju a to znaci da nije birao srcem!!
Januzaje mogo si i sa pravom rajom....Bosanskom....
Ma rodjen frajer u Briselu, normala da igra za Belgiju. Nisu svi ko roditelji nasih reprezentativaca koji su rodjeni negdje drugo, ovi nasi su im usadili taj bosanski patriotizam, zato mi sad imamo Brazil a da nije tako bili bi ranga San Marino Malta..
ima on jos vremena da promjeni repku, onog momenta kad Kosovo bude primljeno u puno clanstvo Uefe i Fife i pocne igrati zvanicne utakmice svi igraci koji su rodom ili porijeklom sa Kosova ce moci promjeniti repku pa tako i Junuzaj. on se odlucio za varijantu Belgija da ne ceka taj dan i da se pokaze na internacionalnoj bini. pola repke swice ce preci kao i saciri iz bayerna ova mali junuzaj itd itd.
Sretno momce
jedna prijetnja vise po nas za euro kvalifikacije...jeb..a belgija
JANUZAJ BI NAM VALJO KO BUDALI ŠAMAAR !
Vrlo dobar tim, mislio sam da je kraj za Van Buytena no naslo se mjesto i za njega, ostatak im je jako dobar narocito vezni red.
Pametno neka... GGMU!
strašna reprezentacija....
Trebo je igrat za Albaniju, pa da ga Keljmendoze u.bi ju kad promaši penal. Kolumbija majka Albanija Jamajka Hawaja i ostala raja do grla u belaja.
zasto sranje Belgija ? KOSOVO ZA UVJEK.