Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća ocm. Idemo dalje, pobjeda je pobjeda! Volim te Saraj'vo
@leteciodred ja ba, ma nek se vrati kao clan strucnog štaba, samo nek dođe i klub, njegov kapacitet nam treba
Loše, no bitna je pobjeda. Trebaće malo vremena da se izvučemo iz Hurtinih govana, iako je igrački kadar karina. Puna podrška Čali, Ziji i Repuhu.
Tiho, tiho teče Neretva, nema više dušo veleža, kraj Neretve samo ti i ja, Zrinjski Mostar, Herceg-Bosna moja država, moja država!
Hahahaa,koja ubleha od klubova
Kad si sretan ti udari dlan od dlan.,svaka cast momci pobjeda je pobjeda,a vi sumadinci sto komentarisete ko gleda ko prati i da je nasa liga sranje,liga jeste losa nemozes nista niocekivati vise takva je drzava,.a ko gleda i ko ocito ovi koji vole fudbal,a vi sumadinci upalite GRAND i pratite zvjezde granda.,ja sam isao na sjever kad je bilo 10 ljudi jeo kospe i navijao,isao sam na jug gledati Zelju i ako ga mrzim,odem na Otoku gledam Olimpik i na turnir u Svrakino ,.
kakvi sretnici bože dragi
Slabo, slabo
truba, pisi bodove, potrudi se zaboraviti igru
bodive pisi, igru brisi idemo cala
Napatismo se živi ponovo, ali hajde 3 boda su ipak tu. Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija! Neka živi Bosna naša država!
ufff grdne rane smo mi al jbg!
HAHAHAHA MALI ZELJO
Igra i zalaganje nula. Malokapacitarna ekipa. Nafakaški go, a ne može se svaka dobivati ovako. Na polusezoni pola ekipe otjerat jer su očito zalutali ovdje. UPRAVA NAPOLJE !