Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.powerplaymanager.com/r603369 Upravljajte nekim BiH timom i osvojite ligu!
oderaće olimpiik sarajvo 2 razlike...ne možemo mi sa avdićem nikog dobit
Olimpic - Sarajevo 0-2 ..Obuca i Haris Handzic
Svaka čast Graciću kao lovatoru al je sinoć gostujući na tv pokazao koliki je kreten za onaj komentar na pitanje o Osimu,vidi se da podrđava stari nogometni savez nego pitari oderite ih pa da vidimo gdjeće biti sledeće godine.
janjos ce dobro pripremiti ekipu za utakmicu sa sarajevom ali cemo se nacaliti opet jer sam ja okorjeli pitar.cala se nece smijati kao sto se prljaca smijao prosli put kada nam je sarajevo davalo golove,a ja cu svoje ulozene pare vratiti prodajom subasica u barcelonu. nijo gracic vidra
fsdf
nabio cijene karata lopina lopovska