Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelji, ovo je samo za vas iz redakture: ne kaže se džonom, nego đonom. Molim vas obratite pažnju i budite pismeniji.
@ REDAKTURA _ redakcija je redakcija, a redaktura je nešto sasvim drugo. (ovdje si ti ispao bolid na kvadrat)
Ne radi video imal ko kakav jos link?
Sarajlije su vlasi od njih se nema sta nadat :)
Sta tebe treba uzeti za vodju B.o.l.esne S..., doslo jedan!i Ko si ti da kritikujes Sarajlije,i u stvari koliko ti i znas o Sarajevu, mrs iz Sarajeva u svoje selo odakle si i dosao,takvi kao ti ovaj grad zagadise i napravise haos u ovom gradu, ja njijednog vodju bosnjaka (danasnjih)ne zam da je iz Sarajeva neandretalac jedan. Dok je takvih kao ti i odvajanja ko je odakle a ne koliki je doprinos dao ovom gradu da bude bolji necemo nidokle doci.Pozdrav mojim dragi sugradjanima Sarajlijama kao i svim mojim Bosancima i Hercegovcima,zdravi mi i zivi bili!!!!
B.ol.e.s.n.e. Sarajlije..vi stvarno imate neku golemu falinku.Sa vasim malim mozgovima nesto nije u redu.VI U.M.I.R.E.T.E. u tome da nekoga ISPRAVITE bez obzira sta neko pisao!A ruke vazda u dzepovima,NISTA ne radite!Samo kahvice ispijate i KRITIKUJETE i ispravljate?Kakve veze ima sto je covjek nspisao DZONOM a ne djonom??B.o.l.e.s.n.i ste svega mi!I jos jedna stvar: na jednom ovakvom k.o.m.u.n.i.s.t.i.c.k.o.m. portalu SANSE NEMA da ima Sandzaklija-postenih i radinih ljudi koji grade Sarajevo i koji vam hljeb daju a vi po njima p.l.j.u.j.e.t.e!F.U.J G.A.M.A.DI SARAJEVSKA!Vi ste begovi a ostali su OVCE??Gadite mi se!Ima D.o.d.i.k pravo(nazalost)da se sa takvim P.S.I.M.A ne moze nista dogovoriti jet vi volite DOMINIRATI I ISPRAVLJATI DRUGE!Sljedeci VODJA BOSNJAKA ne smije biti iz Sarajeva ni pod koju cjenu ejr ce nas nedo A.l.l.a.h nestati sa \"Sarajevskim vodjama\"!
ovo bi se prema Mourinhu jedino trebalo suditi za kartone. sve je ostalo bebasta igra (Adebayor).
nije bilo kontakta, snimak to jasno dokazuje
text iz redakcije ide na redakturu.
Ma nije mu zamjerit, on je prve korake učio u NK Vratnik, a u njih je takva igra normala
za ovakve startove odma SEZONA neigranja ovo nikad nije bilo ovako ovo je moderni fudbal izvinite me lijepo
Nije DŽONOM nego ĐONOM.
ovo mora da je neki sandžaklija urednik ili da kažem sanđaklija???
Dzon Lenon
Ovo je za crvenog a ne kad one cigane iz Barce diirnes pa dobijes crveni :P
Ne kaže se ni redakture,nego redakcije...HA HA HA KOJI BOLIDI