Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Vlado majstore,i povedi nas na mali euro!
Bravo momci,bravo Vlado. I ja sam zadovoljan igrom kao i mnogi drugi,ali navijanje na Kosevu u odnosu na Grbavicu bilo 0 .. Hajmo probudite se ! Ovo je buducnost bh.fudbala ..Evo sad 17.6. u Zetri igramo baraz protiv Njemacke (rukomet) ..Ispunimo Zetru,pravim navijacima koji ce srcem pjevati toliko glasno da se cuje do Njemacke :) NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!!!!!!!!!
KONJU mudro zboris !! pozdrav za sve
strah me da u preostalim utakmicama, tamo neki seronja sudac po nalogu fife osujeti zajednicku buducnost fudbalske mladosti BiH. ne moramo se bratit, ali jedino medjusobnim postivanjem i odlucnoscu sva tri naroda mozemo krenut u bolje sutra za dobrobit nase djece.
SVAKA ČAST SELEKTORE I VAMA I MOMCIMA IMAMO IZVRSNU GENERACIJU MLADIH FUDBALERA DIVO IH JE BILO GLEDATI DANAS
mešćini da će ovaj nikolić oseknuti dodika paće se jadan morati boriti za svoju državu...kad svira himna,a srbi i hrvati stoje u dresovima repke...NEOPISIVO...NEPROCJENJIVO...NEODOLJIVO...
Vlado je pravi selektor i GOSPODIN covjek. Puno pozdrava iz Doboja Vladi i nasim fudbalerima Bosnia.
E, svašta... Neka sam i ovo dočekao da Srbi, Hrvati i Bošnjaci igraju srcem za BiH. I, svaka čast za komentare. Srbin sam, ali svaka čast! Prvo što sam pomislio, bilo je da će biti nacionalno obojenih komentara, tipa:\"Smrdi, idioti, genocidaši idt...\" Srbin selektor, najbolji strijelac, srugi najbolji strijelac, kapiten... Ali, svi igraju pošteno, do kraja, daju svoj maksimum. Isto važi i za ostala dva naroda, a komentari pozitivni, da čovjek ne povjeruje. Pošto smo osuđeni jedni na druge, bolje da se ovako ponašamo, poštujemo jedni druge, podržavamo i bodrimo, nego da se pljujemo i vrijeđamo. Svaka čast svim ljudima zdravog razuma, a takvih je, HVALA BOGU, sve više! ;)
Ako pobjede Grcku popu.sicu Vladi Jagodicu na sred terena... Ako ne pobjedi, onda cu u hotelu ko i do sad... Sretno Vlado i mladi zmajevi!!!
Sve cestitke svaka vam cast momci. Jedino nas ovaj sport moze smiriti i ujediniti,da vam Bog dragi podari puno zdravlja i uspjeha. :))
samo 3-1\'\' FUDBALERI BIH\'\' protiv PEKARA i KUHARA iz San Marina HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAH
Tako to rade pravi treneri a nije ko safet na presici ne zna ni jel dos\'o ni pos\'o.
kingdom of Bosnia 3-1 Republic of San Marino
Jagodica za selektora A reprezentacije!