Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgore sto u svetinji najmanje zenicana igra,zenicki talenti propadaju Vlado,a ti obecavas silnu europu..........vretite dogove i razmisljajte o evropi!!
stanica punaaaaaaaaaa,crveno crnaaaaaaaa,Celik se sprema na dalekiiiiii puuuuuuuuuuuttt i pjesme oreeeee i bakljeeeeeee goooooooooreeeeeeeeeeeeeee srusit cemooooooooooo stadiooooooooonnnnnnn.....eee nekad celik i robovi....limvo likce do bagro
ja moraaam da pjevaam da ublaziim boool oo kaaako je tuznoo nase bilinooo... ČZ45<3
Jeste, pobjedice Rudar k'o Popaji kad pojedu spinat. Nego dobar je Vlado. Trebao je ovo daavno uvesti.
Ne može se od govna pita praviti!
Ma ne mozes ti od pijanica napraviti dobre sportiste, svi u Celik dolaze samo da bi jos prije otisli u neki "bolji " klub.Vlado daj nam djecu da igraju.
Vlado ne daj se robovi su uz tebe!
Jado Vlagodić