Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže balavi dino selimović imamo sad 3,4 mlada reprezentativca.E pa nemate konju glupi! p.s.da li je neko za tuljumbu
Nemamo zato sto Kovacevic jos uvijek ima problema sa papirima, i zato ga Jagodic nije zvao. Travancica nece ni zvati jer je presao iz njegovog Celika u FKS. Eto zato nemamo 3 mlada reprezentativca.
gdje su seljina djeca hahahah
Kvesic i Zolotic povredjeni do kraja pocet augusta nece trenirat, eto gdje su, imate tu Cimirota i nesto se javljas pitaru
Kvesic je prstario i on vise ne moze igrati za U21.
travancic vise nece igrati za repku,to se odavno znalo,...a iskreno i ne zasluzuje. :)
nema arezine i travancica. malo cudno...
I sto je najbitnije, voli ovu zemlju. Dolazi na utakmikce reprezentacije redovno, i zivi za dan kada ce dobiti poziv. Nisam mu rodbina, niti ga poznajem - da ne bi strucnjaci pomislili slucajno
Pa trebo je zvati Darija Dumica iz danskog Brondbya. Momak je standardan u Brondbyu, za razliku od vecine nasih odbrambenih igraca.
cudi me kako jos niko nije komentariso: trebo je onog zvati ili onog procito sam u sportu za njega ali nikad ga vidio nisam ili mozda onog!!!! Naprijed momci sve najbolje!!
Svi u Vrapčiće !! Volim te Bosno i Hercegovino,napokon repka u Mostaru