Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ignorisite ove \"no lajfere\" sto namjerno provociraju po komentarima samo da bi nekako privukli paznju da postoje na ovom svijetu. Naprijed BiH !!!
Ako budu pristup imali kao sa Grckom dobice ih glat...
Nasoj reprezentaciji zelim svu srecu ovoga svjeta, ako imam pravo reci da igraju srcem kao nasi kosarkasi i odbojkasi, kojisu nam osvjetlali obraz ,tako i vama nasoj buducnosti zelim snagu ubojitost racionalnost i vitesku borbu jer ste vi BOSANCI ,a BOSANSKI inat je jaci od cjeloga svjeta.Zato sretno moja BiH.
Svi na Koševo! Ako Sarajevo opet zakaže, prijedlog da se ubuduće igra u nekom drugom gradu bit će jedino logično rješenje... Osim što su na putu da naprave odličan rezultat, igraju fudbal koji vrijedi pogledati,uostalom Đurić,Bilbija,Stevanović,Bešić,Zahirović su budući A reprezentativci oni su najbolje što BiH ima. Igrom nam najavljuju neku lijepu fudbalsku priču... Naprijed mladi, upotpunite lijepu sportsku sedmicu!
nije besplatan ulaz.. ali ako raja moze dati za kafu, cevape, alkohol, onda vala i moze na domovinu
Znali se jeli besplatan ulaz
Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Također BESPLATNO možete dobiti 22 sistema za klađenje uz moj glavni sistem. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Igrate sisteme i parove na vlastitu odgovornost. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. SAMO NAVRATITE NA BLOG, PROČITAJTE UVOD, PROUČITE STATISTIKU I ARHIVU, I JAVITE SE NA MAIL AKO VAM SE SVIĐA MOJ NAČIN IGRANJA NIZOVA. www . organ . bloger . hr
Švabe će nas pustiti da im damo 3 gola i sa +11 da idemo u baraž- 100%
2 ko zemljotres u Zenici...
Sretno momci! Bit ce tesko,ali mozete vi to... 1:0 dosta... Samo naprijed...
SVI NA KOSEVO!
ako budemo imali snage ko i svabe dobijamo jer smo bolji tehnicari. ali svabe su svabe vidjet cemo sretno
a kako nam treba pobjeda protiv nijemaca kad smo drugi.....i mislim da imamo 4 boda vise od treceplasiranog o.O
Samo naprijed mladi ZMAJEVI !!
naprijeedddd Boossnooooo....