Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li onaj primitivni kočijaš predsjednik Sarajlić opet prijetiti i psovati kad Široki razvali Čelika?
Hvala ljudima iz Sarajva,najljepseg glavnog grada na svijetu,na podrsci..aBda procemo ove kamenjare ;) ZENICA JE BOSNE ZJENICA
Široki je puno bolji od Čelika. Ne samo da će proći, nego će satrati te zeničkre miševe kao zrele smokve.
SRETNO KOMŠIJAMA IZ ZENICE, ZGAZITE UB.IC.E FAŠ.IST.IČKE!!! ...DO ZADNJEG\' DANA ŽIVOTA MOG\' SAMO SARAJVO!!!
Sretno našem Čeliku,izbacite ove iz kamenjara :) SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA...........
svi golovi na 4 fudbal .com
Niste ni prenijeli ovu vijest: ISLAMSKI FAŠISTI KAMENOVALI AUTOBUS SA NAVIJAČIMA U KONJICU Pri povratsku sa prvenstvene utakmice nogometne BH Telecom Premier lige BiH autobus sa navijačima HŠK \'\'Zrinjski\'\', te nekoliko kombija i osobnih automobila, nepoznate osobe kamenovale su u središtu Konjica. Kada su autobus i vozila usporili na semaforu nepoznate osobe zasule su ih kamenjem pri čemu su oštećeni prozori na autobusima i vozilima. Također doznajemo kako je nepoznata osoba automobilom udarila dvojicu navijača koji su nakon kamenovanja izašli iz vozila, nakon čega se vozač udaljio u nepoznatom smjeru.
nicaze dismr ko poljskka hala!
izdrzi Chelik !!!