Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci on ode iz jednog kluba u drugi i nesto napravi \"odmah\" a ne kao neki treneri treba im sezona-dvije da ustimaju ekipu
Mourinho za mene najbolji trener na svijteu
koji ste vi kreteni sto ga blatite to je nevjerovatno chuj ovo \"special five!\" molim te pogledaj rezultate covijeka sta je sve ostavario za argumente necu ni da pricam bole me prsti koliko ih imam al evo jedan benitez sta je uradio od intera? tri naslova kup prvenstvo liga prvaka hoce li jos netko samnom raspravljati guardiola? reci koliko zelis da ti dam trenera boljih od njega? barca je najbolji tim svih vremena mozda guardiola ne igra tu nikakvu ulogu i ptice na grani znaju gdje xavi iniest i mesi stoje
Vi koji ga vrijedjate recite da nije upravu. Jos bi dodao da Sneijder nije nominovan. Kako igrac koji je odigrao samo pola sezone moze biti nominovan to ce ostati vjecna misterija FIFA Coruption Corporated. Barceloninim navijacima malo krivo sto ih je Mourinho sa Interom izbacio a koliko se sjecam govorili su tad da ce im na Nou Campu dati pet komada jel tako.
bueeeeeeeeeeeeee.....ovo je plac i vapaj malog Hosea jer ga je popusio te sjedi na podu svoje vile sa cuclom u ustima i lutkom CR-a u jednoj ruci i slikom Guardiole u drugoj,histerise i krevelji se:\"Bolji sam teeeeeeee...hocu da te budem boljiii!!!!CR,pomozi miiii\"Kretenu jedan napuhani,sakrij se u rupu.DAJ 5,MALI!
goni se bre u 3.p..m. one nenotmalne bre
one \'n\' only JOSE MOURINHO! Najbolji trener svih vremena!
ma ti si bolan k.a.r.i.n.a jedna obicna ;) baci 5 d.e.b.i.l.u
Pa sta bolan napravi \'odmah\'. Poslije Porta je dobio haman pa gotove ekipe sa vrhunskim igracima. I ja bi s onakvim kadrom harao. Ne ukljucujem Beniteza ovdje, uvijek ima izuzetaka.
AH TA SKROMNOST ! :D
tako govori \"Special Five\"
ma t si jedan veliki K.U.R.A.C
Tišu Jose mojne da ti zovem Guardiolu da ti drmne petardu !!!
seljak...
Mozes s Dodikom pod ruku, ne zna se ko je veci idiot!
al je legenda covjek,samo naprijed SKROMNOST JE VRLINIA GLUPIH LJUDI.... tvoj cristiano
pogledaš u leksikonu pod \"narcizam\" i tamo bude njegova slika :)