Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real
OO decki !!!! BAli te gaa !!!!! AL Arsenall ti momci ..... ne treba da se prica !!!! Celta : Arsenal 2 3
jebem te care balija u usta nacionalisticka
Bayern-Real 2 Porto-Manchester x Celta-Arsenal 2 Ulog 50kn
U FINALU
komentar Finale Bayern - Milan Ako neko hoce da gleda utakmicu bayern real imam kartu viska südkurve neka se javi kosta 20 eura
celik ce osvojit ligu sapiona
jebam ja svima mater koji ne vole BAYERN i ostale njemačke timove.najbolji je njemački nogomet.popušite mi svi od reda koji navijaju za manchester,real i milan.mamu vam ja jebem.
ako prodaju ballacka onda ce ponovo biti strah i trepet u evropi
Ljudi, nemojmo se zavaravati. Ponovo cete gledati italijane, koji, sta god mislili o njima i o njihovom fudbalu, imaju najbolju odbranu koja je glavni faktor u ovakvim utakmicama. Dakle Milan ili Juve, prije Milan, zbog veceg izbora igraca. Onaj jebeni Real (iako ih volim) ne moze dati onoliko golova, koliko puta oni idioti Salgado, Helguera i Pavon mogu zajebati u zadnjoj liniji. Te igrace ne bih volio da ih vidim ni u Zelji. Manchester i Chelsea zaboravite - previse novih igraca, jos se ne kontaju. Manchester jos pride bez Ferdinanda ima odbranu ko' Real, dakle nikakvu. Bayern nema sansi - jednostavno nista ne stima ove sezone. O ostalima ne vrijedi trositi rijeci.
Pa vi ste svi debili, umjesto da pricate o fudbalu vi jebete matere balijama, cetnicima i ustasama. Ti care si prvi poceo s tom pricom, koga boli k...c zasto neko voli bajern a nevoli lazio, logicno je da volis vise tim za koji igra tvoj ljubimac, zar nije
Evo je nebulozaaaa. hahahahahaha Vlah je pripadnik "nebeskog naroda" koji sanjaju o svojoj drzavi do Tokija Lud si svega mi!!!
Bayern R O K A!
Xristos se rodi
Care odkad ti govoris hrvatskim jezikom? Citat; "Tko se vama uopce dopada"