Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci protivnik je bih sama sebi, a ako udju 100% momci u utakmicu svejedno koga izvucu!
Croatissimus kolko se sjećam, razvaljivali smo otočane, dok najviše glavobolje su nam zadavali Latini, prvenstveno zbog prljave igre, odnosno glume.
...Slovenija ili Danska su idealni...Irska niposto,protiv njih ne bi imali sanse...fizicki su mnogo jaci od nas,trce kao konji 90 minuta,nasi to ne bi mogli ispratiti ni 60 minuta,sjetite se kako su nas Nigerijci ubili trkom na SP...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TREĆA-SREĆA!!!
Sta je tu je. Sretno momci. Irci su borbeni i puno trce, ali mogu da se dobiju. Nezgodno sto se revans igra u Irskoj, sto opet nije lose u slucaju produzetaka.
Grozno smo nesretni grozno , labe su nam sanse navijaca manje ovi trce ko ludi joj kolko sam se izvciro uvjek najteze uvjek
Namjestice nam Irce mater im
Danska je još gori izbor bio od Irske.
danska ce bit et po zivot se kladimo
nemoj mi njih :)
Trebalo bi da ovdje ima prenos izvlačenja Švedi vode računa o svojoj repki na TV http://u-stream.me/live4.html
Mi dobijamo slovence, danci idu na ukrajince, norvezani na svedjane i irci na madjare. jasno ko dan
Moja pretpostavka je da ce Ukraina dobiti Irce a mi Dance. Svedska vjerovatno na Sloveniju.
Da citiram naseg kapitena: "U zdrijebu nema Portugala. Treca sreca." Koga god izvucemo pregazicemo ih ko plitak potok (sto bi rekao Mamic). Treba jos u prvoj utakmici sve da rjesimo. Ako bude u gostima jos bolje.
Nas balkance uvijek zezne ono "lako ćemo".Kad dobijemo protivnika za baraž,prvo moramo pobijediti svoje šejtane koji nas uljuljkuju u uvjerenje" lako ćemo",pa onda moramo odigrati 2 utakmice.Mislim da možemo proći dalje,bez obzira koga dobijemo,ali svaki član selekcije (i navijač) mora dati svojih 100% dok baraž ne završi.
svejedno ko dodje bosanski inat ako proradi svi su bez sanse ako budu setali ko primadone gubimo od bilo koje repke mislim da cemo dance dobiti i izbaciti samo da se ponovi ona covjek se uvijek dvaput vidja sretno zmajevi
Kad ce neko obratit paznju na ove mlade repke , pa nista ne proizvodimo ljudi , jebes vise trazenje po dijaspori , gubimo od Kazastana i tako tih repki . Stvarno ako nes ne promjene za 4 5 godina nivo Makedonije nas ocekuje
Irska nije neka sila, ali ipak dobise Njemacku i to u jedno ne bas nebitnoj utakmici za Njemacku. Sto se Norveske tice, najvise me strah niskih temperatura u gostujucoj utakmici, s tim da se ipak igra sredinom i krajem novembra. Dansku smo pobjedivali kada su bili najjaci, a mi tad i nismo bili neka sila, ali smo isto tako imali jedan odlucujuci mec s njima na Kosevu i znamo kako je zavrsen. Slovenci bi bili idealni, to su dvije utakmice na domacem terenu, protiv protivnika kojeg smo lahko dobijali u gostima kada su bili puno jaci nego sad. Najbitnije je da budu svi u formi i mentalno spremni za mec, da se ude borbeno u obje utakmice i prije svega da se iskoriste sanse, nece ih biti puno ko god da bude protivnik.
Irska ima borben mentalitet solidnu ekipu i tu bi imali najmanje navijaca
Nema sanse da dobijemo Sloveniju , jednostavno to bi znacilo da UEFA ne stima ovo a ja sam siguran 99 % da stima.
Evo kako ce to Uefa nastimat , Ne zele tamo Ukrajinu garant i evo koga bi volili dvije skandinavske i Irsku tako da ocekujte baraz da se tome prilagodi.
Ne samo Irsku , a ne mogu se nacudit sto su Madjari nosioci , i mi da dozivimo da ne ganjaju svi nas da izvuku. Ja sam zadovoljan samo ako Irsku ne izvucemo.
Koga god izvuce zelim protivnickoj ekipi mnogo srece i uspjeha protiv balijske reprezentacije
Pravac potocari