Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne udaraju se ci.gani madridski, jok. sve fer i sportski
Ma ovaj Messi i PepeG će za 4 sezone osvojiti što Kristina7 i Murinjo neće za 100 :) VIVA LA BARCA
JADAN!!! :(
blago nama kada imamo ovoliko strucnjaka koji non stop kritikuju, a ocito i \"znaju\" vise od jednih od najboljih selektora svijeta, kao sto su Mourinho i Guardiola.
Aaaaa jesi senilan buraz. Sjeti se kako su Vidić i Ferdinand zadnji put prošli protiv Messia hahahah, glavom im čovjek dao gol aahahahah toliko o sjajnim štoperima hahahahahaha jesi mutav :D
Kako jadan potez Barcelone, da saperu sa sebe svu onu sinocnju glumu i padanje dogovorili su se da Messi kaze da je izudaran da bi se ljudi sazalili na njih i rekli \"ma mozda su ih stvarno udarali\". Messi onako nebi igrao u toj utakmici jer nema nikakvog znacaja.
pogledajte PEPE postenjacina http://www.youtube.com/watch?v=jf1OuA2hI80
Zašto li imam osjećaj da za taj Real sve sami republikosrpčani navijaju? Možda zbog nedostatka kontakta sa stvarnošću, bijedničkih \'stavova\', primitivnog vrijeđanja iznošenjem nebuloza, izbjegavanja krivice za agresiju i primitivizam, a može se povući i analogija između realovog \'kraljevski\' i republikosrbadijskog \'nebeski\'. Baška što je španski kralj Smrdin, od smrdljive loze Crnođorđevića. kako god, vnogo može biti \'kraljevsko\' ali ono je i dalje vnogo. Visca Barça - visca Catalunya!
pepe je cigo da veci ne moze biti isto kao i murinjo glavno oruzije mu je bilo da pobije sve igrace barselone pa onda mozda i predju na polovicu barse. Ne navijam ni za koga al murino je pi???a ogromna jer povukao se kod kuce s onakvom ekipom , dabogda nikad nikog ne dobio upopastit ce fudbal , a onaj pepe zasluzuje da nikad vise ne igra jer je to razbijac i za njeg nije nogomet , ciganski ako ce igrati neka igra u nekoj trecoj italijanskoj ligi. Barca je zasluzeno dobila i trebali su im 5 uvaliti , i crveni je zasluzen trebali su 2-3 crvena dobiti najmanje. to je seljacka ekipa , a ti ADo pojedi tutu govana .
Koji si ti glupan !
NIJE BILO KONTAKTA IZMEDJU PEPEA I ALVESA!!!!!!!!!!!!! OBAVEZNO POGLEDAJTE http://www.youtube.com/w atch?v=KvfNIjyhae0
pa zato i kazem konju jedan g.lupi. barca je zasluzila pobjedu i drago mi je da je pobjedila bolja ekipa, jos u gostima. al crveni karton nije bio. hvala, toliko od mene...
i nije problem sto ga odmara, naprotiv. vec je problem sto su na sva usta razglasili da je to zbog utakmice sa realom u kojoj su\" jadnog\" mesija razapeli na kriz. smjesno;-) i ne smatram ovdje sve opterecene fudbalom vec takve primjerke kao sto si ti.
Jesmo li mi gledali istu utakmicu sinoc jer ti kazes \"uvjek mi je krivo kad nesretno izgubi bolja ekipa\"????? Oko moje ako je Real bila sinoc bolja ekipa ja vise nikada necu pogledati ni kako djeca u mahali igraju fuce (da ti prevedem na tvoj jezik-ganjaju krpenjacu),pa sinoc realove zvjezdice nisu sutnule loptu nijednom kako valja ali jesu zato sutali tudje listove,cjevanice i sl. i da,tu si u pravu-mi se kupamo u neznanju i jedan prijateljski savjet od mene-pazi pravopis Tita ti milog.
stari, ja imam povredu, pa sam dans u kuci, inace ti nebi imao privilegiju da samnom raspravljas.
E sine, dijete drago..ne znam ko je opterećen, idi malo šamaraj paprike dok ne pocrvene i diši duboko...mi ostali odosmo živjet ko što ti kažeš za sebe.... A šta fali što ga odmara....kad murinjo naredi svojima da namjerno naprave drugi žuti da ne bi igrali jednu utakmicu i da čisti udju u doigravanje šamion lige bez kartona (a i kažnjeni su radi toga, sjeti se - u decembru), to ja kao normala...jadni oni kojima je murinjo idol :P
nisam ja kriv sto se vi kupate u neznanju a nesvjesni ste. kao drugo, pogledao sam na hiljade utakmica i uvjek mi je krivo kad nesretno izgubi bolja ekipa. kao trece meni fudbal nije na prvom mjestu u zivotu ima mnogo vaznijih stvari, nece meni messi ni ronaldo obezbjediti hljeb. a vi navijajte i dalje za barcelonu i neka to bude vas osnovni zivotni problem... p.s. ajte izadzite malo van i po.j.ebite sta.