Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamti i nikad ne zaboravi kad je nas helikopter samljeo 300 turista na koncertu
Jesu im Srbi pokazivali mjesta gdje su ih istrijebljivali u WW2, kao recimo Banjicu i Sajmiste?
Hahaha,,hej moj vaginousti,,ovi ti priznaju Kosovo a ti ovo dopustio,,koliko ste vi Srbi licemjeran narod pa to više stvarno prelazi sve granice.
Braća po zločinu 🤮🤮🤮
Never forget 1947 - do dana danasnjeg
Cuj datum koji simbolizuje pocetak izraelske agresije. Pa SRNA vam nije ravna. Zamisli da turski medji navedu 11/7 kao dan oslobođenja Srebrenice.
Cuj datum koji simbolizuje pocetak izraelske agresije. Pa SRNA vam nije ravna. Zamisli da turski medji navedu 11/7 kao dan oslobođenja Srebrenice.
četoturci zvani suncokreti okreću se kako vjetar puše a zaboravili kako je Izrael priznao Kosovo, kako je podržavao NATO da bombarduje Srbiju,a sad im četoturci ližu dupe suncokretiii hahah
Izrael pored Grčke jeddina zapadna država koja nije podržala bombardovanje Srbije. Što se tiče Kosova i Srbija je priznala Palestinu...
Zasto Klix daje prostor ovim fašistima?
Beograd, prvi Judenfrei grad trećeg rajha
Dobro si rekao, trećeg rajha. Jer ako je neko i pravio zločine, to i jesu bili pripadnici trećeg rajha. I aušvic je bio u Poljskoj, kao i velika većina nacističkih logora, što su bili na tlu okupiranih država, pa se zna da su za njih bili odgovorni nacisti a ne narodi na tim okupiranim teritorijama.
Sto.im ne pokazete Topolske supe na Sajmistu i Banjicu,kako ste njihov narod mucili i ubijali
genocidaši igraju kod kuće...
Braća po fašizmu!
Sad ce i o tome muzeje da prave fuj lihvari
Bucko bi nos u huzicu stavio 😂😂😂
Cionisti.
Sto se ovi srbi uvkače u š u p a k č i f u t i m a ...
Našli se aparthejdaši.