Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi treba nam dron sa palestinskom zastavom. Da napravimo ugodjaj
Ne trebaju se ni pripremati ako će im Meša pod nos staviti Hadžića, Vršajevića, Sušića, i Šunjića. Dovoljna su samo dvojica od ovih 4, standardno “solidnih” amatera, da nam dokrajče šanse za EP.
Koje sanse?
Petak, 12. juni je veliki dan za BiH. Veliki dan fudbala. I samo fudbala. Ako neko osjeca potrebu da podrzi Palestince ... ostavi to za drugi dan. I organizuj demonstracije podrsku narodu Palestine. Ali, ne na dan utakmice. I ne na stadionu u Zenici.
Udri ih, Mehmede - Bazdarevicu! :)
Hoce li biti smijesteni u Braunau :) mislim da bi im to bio dobro za psihu pred utakmicu :))
Cekavas Dodik ima dobru taktiku za sex do bola.😂😂
Joj kad se naše patriote na par grama Speeda nalože pa počnu tekbirati, pa onda ide Gazi gazi Čifute, pa malo skandiranje malj-kolac-Jasenovac, sapun-bic-Aušvic, ide lagano Izraelu 3 boda za zelenim stolom, u najboljem slučaju slijedeći meč pred praznim tribinama...:(
De imas li jos koju parolu, isfurat ce ove tri vrlo brzo
"Izrael je trenutno trećeplasirana ekipa grupe B sa devet bodova iz pet susreta. S druge strane, Zmajevi su na petom mjestu sa isto toliko bodova." Znaci, imamo 9 bodova? :) Samo sam se registrovao da vam kazem da ste kreteni, ali ono pravi, ba binom !
hahaha
lik5, hajde ba, necu da se peglam sa tobom. ako je redakcija upravu, zasto su promijenili konstrukciju recenice. Ako ipak zelis da Ja "skontam", trebali su napisati: "Izrael je trenutno trećeplasirana ekipa grupe B sa devet bodova iz pet susreta. S druge strane, Zmajevi su na petom mjestu, koliko imaju i bodova." Odjava... i tolplo preporucujem pravopis u ruke ;)
Ima da im pokazemo koliki smo fasisti. Sad il nikad!
Iso bi na tekmu al ne da mi se slusat fasisticko skandiranje. Ne branim Izrael, naprotiv, al ne mora se i u sportu to petljat.