Šovšić na spisku Ladića
0
Izgubljen još jedan bh. dragulj
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to samo moze balija nas da uradi jebo mater svoju
Čovjek bi jednostavno volio igrati na nekom velikom natjecanju, a s reprezentacijim muslimanskog rezervata to ne bi dočekao.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/clanak/100209064/komentari#komentari
E Turcine moram te da razocaram ja i nemam taj tvoj muslimanski pasos tako da znas
Ajde ne beneadajte da ne bi prihvatili HR putovnicu, uzeli bi je istog trena ko i cca 500.000,00 ostalih šta bošnjaka, šta hrvata, šta srba iz bih. Jednostavno, sa RH putovnicom vam ne treba viza za nigdi, a u večinu država možete i s osobnom, a kako ste vi krenuli trebat će vam viza i za Hrvatsku. A što se tiće ovih transfera između reprezentacija, mislim da je krajnje vrime da se uvede pravilo da ako si nastupio za nečiju mladu reprezentaciji više nema promjene.. A ovaj Šovšić će primirisat reprezentaciju RH nikad, uzeo čovjek papire radi EU, od dogodine više nije stranac u europskim klubovima..
SVAKA CAST CVRLE TI SI NAJREALNIJI TJ. IZNIOSI NORMALAN SVOJ STAV ZA DAMIROVU ODLUKU :-)
DAMIRE SAMO NAPRIJED I NE OSVRĆI SE ! LJUDI SU PREPOZNALI I CIJENE TVOJU VRIJEDNOST I NE MOŽE SVATKO IMATI ČAST IGRADI ZA KOCKASTE ! TI SI NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA - SRETNO I HAIRLI U FRANCUSKOJ I POSELLAMI RIBERIJA A BOME I BAŽDAREVIĆA ! OSVIJETLI OBRAZ NAS BOŠNJAKA - FUL GLICK !
PA NECU VALJDA IGRATI ZA DRZAVU KOJA NECE NI POSTOJATI U APRILU OVE GODINE.
BONA NECE NI POSTOJATI ZA PAR MJESECI, PAMETNA ODLUKA.
tebi su nanu turci karali i ne znas sta se bunis kad si potomak turaka...samo da znas koliko ne znas a za tu zastavu ti je sigurno imas a ciji pasos imas i sta pise na njemu i koja je zastava?
Ko ce da igra za muslimaniju nece niko,nije niko lud da igra za izmisljenu naciju nemaju ni himene ni zastave
evo bas citam da i lopte iz bosne idu igrati za druge zemlje. i cuo sam, prica se da ce u evropi sada biti plava trava, nece vise zelena. kazu ne valja boja.
KAD SU SOVSICI BILI IZ GORAZDA ! TO SU DOSLI - SELJACI ! IGRAJ MATERI PAPAK JEDAN ! TI RADI TRENERA MIJENJAS NACIJU, PRODANA DUSO !
Ako jos ne znate sto da mislite sami o sebi onda bih vam savjetovao da u miru procitate ove vase komentare i saznat\' cete to jamacno. Iscjedak iscjedka evropske (ne)kulture. Pozdrav za ono dvoje-troje normalnih
iz gorazda je. isao je zajedno sa mnom u skolu. i uvijek je bio veliki talenat. a on da ne valja ne bi ga hrvati uzimali. uzeli su modrica uzeli su corluku srnu sve najbolji igraci. a trebali ste skoro gledati utakmicu protiv dinama pa bi vidjeli kako nije talentiran. sve sto mu mogu poruciti je sretno, a izabrao je svoju karijeru jer mu ovi nista ne nude. a tulic je strucnjak pa zato \"pobjedjujemo\" luksemburg. imamo mi boljih talenata od njeg. daca majstore sretno