Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrat ce za Bosnu ali ga nikada necu voljeti. Tu je da odradi svoj posao cisto profesionalno i da se bolje proda.
A ko nije tu da odradi cisto i profesionalno posao i da se bolje proda??? Kdd zabije u repki ovakav go, svi cete mu i g.uzice dat, a sad nesto svi neke patriote u p.m.
Nece! Vec poslije prve tekme ce uvidjeti da je na pravom mjestu, tj medju svojima
Halo decki!!! U kojoj vi dzungli zivite?? Hajrovic je igrac BiH, ne Svicarske!
odlican video gola ste postavili... -.-
Zasto? Gol je na 2:46. Kakvu ljevicu ima ovaj Hajrovic!!!
video je naknadno umetnut u clanak :)
Izete...u BiH,možeš zamjenit samo Fazlinovića...buhahahahahaha,a nemoj poljubit nacionalnu ti zastavu Švjcarske,desnicu na srce...znaš kako to ide...a vama na Klix-u...nemate li pametniju vijest,nego o ovom pakšu?
Gashi pogodio,valjda ga pustali iz Zenice..:D
E moj Izete, da si bio IOLE PAMETNIJI do sada bi bio HEROJ BH NACIJE i imao bi 10-ak nastupa za "A" tim BiH, a vec bi igrao u puno vecem KLUBU..... Nikada, ali NIKADA Svicarska nece forsirati igrace poput Izeta koji su ipak (barem za sada) nesto iznad prosjeka, a u bh reprezentaciji bi bio GLAVNO krilo.... ........ nadam se da si KONACNO uvidio svoju gresku i da ces zaigrati za BiH.
ceka papire:))
Cini mi se da nekako nisi u toku sto se tice Hajrovica. On se vec prije par sedmica oprostio od svicarske reprezentacije i presao na nasu stranu. U Svicarskoj je vec "razapet" zbog "izdaje". Po mom misljenju je ova nagla promjena dosla nakon Hajroviceve neminutaze protiv Cipra. Al' hajd, bolje ikad nego nikad. Treba nam ovakav jedan "razvaljivac" na desnoj strani, tu smo tanki sa veznim.