Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno ljiljane gdje god bio...
Teško, al' bilo bi lijepo.
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
Talijanski PREMIJERLIGAŠ????
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
Mislim da bi mu bolje bilo u Grashoppersu da ostane. Genoa je kanta za nabijanje i igraće svaku tekmu pred 1000 gledalaca.
Ante, jos si zelen da shvatis da je bolje biti prvi u provinciji nego zadnji u velegradu! A Travnik mi je 1 000 000 puta drazi od Sarajeva.
Croatech zato sto je jedna drzava a ne 3 pa da budu 3 reprezentacije i ko kaze da nema hrvata i srba u rep. A vi se krivi te koliko hocete.VOLIM TE BOSNO.
mislis dva Hrvata i dva Srbina naspram njih 25, hahahahah
Kad guzice ogladne i kad ne budete imali djeci dat pola marke u skolu za 2 kifle vidit cemo hocete li se svađat ovako !! Nema hrvata,srbina,bosnjak u BOSNI ... Samo Bosanac i Hercegovac ( katolik,musliman,pravoslavac,budista,jevrej itd itd ) ... izet nije ni rođen ovdje ali je dobrodosao u repku ...
Posto je na svim mogucim sajtovima gdje je izasao isti tekst vezan za barselonin kamp nemoguce bilo sta komentarisati jer je almir prguda glavonja sa vjestackim zubima podjelio kvazi novinarima lovu da zabrane komentare moram ovdje napisati par stvari.. Halalite nije vezano za temu.. Sinan Sinanovic inace Prgudin novinar blokira bilo kakvu oglasavanje skupine roditelja u avazu I pojedinim medijima iz jednog razloga a to je da je barsin kamp bilo pljackanje naroda I nasih para.. Pored toga sto su obrukali grad I drzavu(jer su iz barse rekli da vise nikad nece doci tu) prevarili su ljude za opremu dosla je oprema dva puta manja nego sto je narucena a sa djecom su radili treneri iz kalesije vrbanjuse vratnika novog grada raznoraznih srbskih nizerazrednih klubova.. 130 djecaka je radilo na jednom terenu a 3 trenera iz barse su nadgledala ''nesto''. Dozvoliti organizaciju ovakvog dogadaja amaterima koji nikada nisu igrali fudbal je smijesno..
ja svakom savjetujem da više nikom ne vjeruje ništa. stanje ljudi je katastrofalno.
Croatherz mi bi vam dali da igrate ali nismo mi krivi sto je onoliko bosanskih "hrvata" tj. katolika otišlo i igraju za hrvatsku. Uvijek ste bili prodane duše. Ja se ipak nadam da ce mo se sresti i sa hrvatskom na sp. pa da vam ocitamo lekciju!!
zasto vama Bosnjacima smeta reprezentacije SRPSKE I HERCEG BOSNE? U BIH r. ste doveli sve svoje Muslimane, a nedate Hrvatima i Srbima da igraju, a moraju se i oni negdi pokazat. VASA LICEMJERNOST FUJ FUJ FUJ
hajd napisi koji hrvat ili srbin je bolji od bilo kojeg igraca u reprezentaciji BiH, ono sto je moglo igrati za nasu reprezentaciju a ima kvaliteta igra ili za Hrvacku ili za Srbiju, ne samo u fudbalu nego i u svim ostalim sportovima zato jezik za zube
sto ce ih traziti kad lose igraju i Srbija i Hrvatska,mislim da je reprezentacija BiH jaca od Srbije i Hrvatske samim tim BiH nema potrebe traziti igrace koji su nize klase od ovih koji igraju u reprezentaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dovoljno je poziv dobiti od Sušića i odma stižu pozivi raznih klubova. Ma prejaki smo!! VOLIM TE BOSNO
ide na bolje,Srpska dobiva reprezentaciju, uskoro i Herceg Bosna, pa eto moci cete BIH reprezentaciju preoblikovati u Bosnjakistan bez problema. Igra 95% Musliamna pa je vec vasa, ustvari ansa nikad nije ni bila.
Eno "vam" rvacka, tako i tako 9 bosanaca igra u njoj. Bez uvrede.
a koliko bi ti da hrvata igra...Nema vas ni 5% ,još malo pa ćete spadati u Ostale
Da pokažemo tim Italijanima ko su Bošnje.
Naprijed katolicka braco Slovaci, razjebite ove Muslimane
Staru ti raz***.
radije se ti drzi ove http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Woman_walking_in_Afghanistan.jpg/220px-Woman_walking_in_Afghanistan.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tako i treba u jacu ligu da postane sto bolji
Odmah su pocele bombe,nista ne vjerujem dok ne potpise,a sigurno da ce za koju godinu igrati u boljem klubu od Grashopersa.
Cim neki igrac zaigra ze repku odma pocnu spekulacije, ovaj ce u narednih sedam dana pet klubova promijeniti