Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi ocekujemo tebe sa nestrpljenjem,malo si nas na pocetku zezao ali si se na vrijeme opametio.Odigraj 2 utakmice dobro i ovi sto te sad pljuju ce da te vole.Jer nama je potreban svaki dobar igrac,a ti to jesi.
Sve ti je oprosteno Hajrovicu, samo dodji i igraj za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Sto se tice Seferovica, on je izdajnik Bosnjastva i Bosne i Hercegovine i ne treba da se vijesti o njemu objavljuju. Oba brata Hajrovica su prijeko potrebni reprezentaciji. Moramo imati pogotovo zdrave konkurencije u napadu. Potrebno je sad protiv Amerike da debituje te protiv Slovacke u Zenici da odigra odlicno i postigne pogodak.
Iskreno nisam ga prije gledao,ali ove zadnje 2-3 utakmice me odusevio,mislim da smo dobili dobro pojacanje na desnoj strani napada.
Zasto Hajrovica smatras boljim od Seferovica. Samo zato sto ga Hitzfeld nije pozvao za jednu kvalifikacionu utakmicu i uveo ga u igru jednu munutu - tata bi bili isti.
Svaka cast svakome ali sve sto smo blize Brazilu sve je vise igraca koji se bukvalno nude selektoru Susicu , bojim se da ne bih bilo tako da su nam male sanse za plasman na mundijal . Mozda su ovo sve klasa od igraca ali ako smo na korak do Brazila onda nema bojazni da ovi isti momci ne ostave srce na terenu na SP ! Bosno i Hercegovino samo naprijed !!!
momak je igračina kakvog dugo nismo imali, brz, jak, idealan polušpic !!
Ovdje mi na slici malo vuče na Messi-ja...
ja neznam sta treba da se desi pa da nas covjek nesta prokomentarise pozitivno... kod nas izgleda događaj moze biti i pozitivan i negativan ali komentar je uvijek negativan
Koji qrac ovaj Sead uvijek razgovara s novinarima, moze li jednom Izet?
Vise nije problem hocemol' se kvalifikovat, sad je problem hocemol osvojit
budimo realni za drugog mjesta smo
ovo je više prešlo u dosadu sa njim, jeli on plaća novinare da pišu. prvo čekaj da te sajo pozove na klupu, a nek igraju oni koji su nosili teret ovih godina.
Nije bitno kako on igra nego je fazon sto je odbio Bosnu pa shvatio da sa Svicom Brazila nece ni primirisati i sad bi on da "gine" za Bosnu....mamu mu njegovu,da sam Susic ovaj ne bi mogao ni kopacke cistiti Dzeki i ekipi...
kako ide ona reklama za ozujsko ili karlovacko koja kaze da zivimo u zemlji sa 4 miliona selektora. to bas u BiH slucaj. svi nesto pricaju a 99,99% nikada nije pogledalo ni jednu jedinu utakmicu od hajrovica.:D
...jel ono Amra bodrila Džeku sa "kćerkicom"...a uskoro bi se moglo i kćerkici trpati u "mrežu" :-D
dabogda te nikad ne pozvali seljacino jedna kad su te zvali odbio si ih sad hoces naguzove ne svjetsko rumenko jedan seljacki!
I on bi do Brazila, aaa??? cccc ....
transfermarkt .co.uk/en/izet-hajrovic/profil/spieler_74996.html