Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Lim Meng Kwong za trojcu vuce odma'...
Sretno svima i da, ako Bog da, zajedno krenemo u novo poglavlje bh. fudbala. "U zivotu si mi sve, tebe volim najvise..."
skinem svike i dingospo !
10 7.01.2014. u 18:16Odgovori 00 džumhure(mora da si rođen 1.APRILIJA pa su se sprdačili kakvvo ti ime da daju). Mali,ružni,beznajčajni čovečuljče pa zar nisi shatio do sad da se ĐOKOVIĆ uvek pravi sprdačine sa glupim ljudima;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;NEZNAM kako su španski mediji napravili katastrofalnu grešku nazivajući ovo beznaćajno poturče Srbinom.Pa ovakvog ružnog čovjeka može samo BULA da izasere u letu:::::::NAPRAVILI GREŠKU ŠPANCI PREKRSTILI DŽUMHURA: Damir je srpski teniser iz Bosne TENIS11:53, 17.01.2014.Autor: Kurir sport,Foto: Reuters 12 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Španski list je u uvodu napisao da Bosna i Hercegovina ima svega osam tenisera na ATP listi i da je najbolji od njih Damir Džumhur napravio istorijski uspeh u Melburnu Damir Džumhur, Foto: Reuters Damir Džumhur Ugledni španski list "Marka" nazvao je bosansko-hercegovačkog tenisera Damira Džumhura Srbinom. Španski novinar je u tekstu posvećenom mladom teniseru, koji je iznenadio sve plasmanom u treću rundu Australijan opena, napisao da je za uspeh "srpskog tenisera najzaslužniji njegov otac Zaneta." Španski list je u uvodu napisao da Bosna i Hercegovina ima svega osam tenisera na ATP listi i da je najbolji od njih Damir Džumhur napravio istorijski uspeh u Melburnu. Takođe se navodi da je mladi teniser veliki navijač Željezničara i da su mu idori Patrik Rafter i Rodžer Federer. Damir Džumhur je poražen u meču trećeg kola Australijan opena od Čeha Tomaša Berdiha.
Najgori su ovi strumfovi koji se predstavljaju kao navijači Sarajeva i daju komentare koji vrijedjaju ostale.....Idite na svoje vijesti i pišite o moržu Amaru i koje tekme u nastavku će da kupi....
ide sarajevo harat evropom za koju godinu
Dobro je , ako ne rasprodaju sve na kraju bajke...
A gdje je Tan?
Sve najbolje klubu sa Koševa,puno uspjeha i osvajanje titule. Pozdrav iz Tuzle. FCF
Vama sve najgore, dabogda vam cirohito crno ispod nokata uzeo, nikad ne usli u PLBIH dabogda. Pozdrav iz Sarajeva. FKS
Ma nije ovaj iz tuzle , da jeste ne mogu ni zamislit sta nam zele , gori su od cetnika
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
SHMINKA OCAM'!!!! SVILA I GADIFA