Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ne seri više matere ti. Idi deset godina treniraj neki klub, nauči se malo poslu pa onda dođi, ima vremena i za tebe da budeš popišan. Nemoj bar zbog legende papeta tako. On je za tebe izmislio fudbal, bio je dest puta veći fudbaler, ima trenersko iskustvo i moralne pspbine da se, u slučlaju da si ti izabran, nikada ne bi oglasio na ovaj način. To je još jedna u niz njegovih moralnih veličina, a tebi ovo nije trebalo. Padaš sve niže i niže. žao mi je što je tako, ali ti sam sebe rozaš, netreba ti to. Ipak si ti samo jedan od prosječnih u istoriji fudbala u ovoj zemlji. Čitava plejada velikih je ispred tebe!
Ovo bi bio i najveci sportski uspjeh u dosadasnjem zivotu Sergeja Barbareza - bio je u mogucnosti da bude u istom trenutku kandidat za poziciju za koju je bio kandidat i Safet Susic. Za ostala dostignuca trebala bi mu jos jedna igracka karijera - i to bez ikakve politike
BIO SI I OSTAO GROMADA OD COVJEKA.SAFET JE BIO VELIKI IGRAC,ALI KAO TRENER JE NIKO I NISTA.BRZO CES TI SELEKTOROM NAJDRAZE REPREZENTACIJE NAM BITI I OVE FASISTE IZ SAVEZA RASTJERATI.
Ha-ha-hahaha sta je bilo macane satrirani.? Konto na foru ,al u k.u.r.c.u !!! Da vidimo tvoje rezultate-trenerske-znas , imas fore koju godinu hajmo sada svi zajedno :Pape,pape,pape susic ))))))
Drago mi je za Barbareza sto nije izabran. Prevelika su ocekivanja od nase raje po pitanju plasmana, i svaki eventualni neuspjeh repke bi iskoristili da ga popljuju. Suvise je toga dao za ovu repku, i najboilje bi bilo da se vrati nekad u bolja vremena kad se ovi livadici iz saveza povuku. Trenutno mu ovde nije mjesto. Ne bih volio da mu se ponovi isto kao sa Nenom Markovicem dok je vodio nacionalnu selekciju. Cudan je nas insan, danas si heroj, sutra ne valjas. I sta kaze Pape, nije htio preuzeti reprezentaciju ranije jer je znao da nemamo dobar sastav, a ko lafo sada ima materijala pa se moze probati. I vec sada trazi alibi za buduci neuspjeh navodeci kako mu treba 20 dobrih igraca. Pa sto nisi dosao da od nista stvoris nesto. I ja cu dogurati do polufinala na svjetskom ako me postave za selektora Brazila.
To sto si rekao da je izbor selektora politicka, a ne sportska oduluka, tu si u prvu. Ali...., ni ti nemas dovoljno iskustva da bi nasu reprezentaciju odveo na bilo koje vece takmicenje. Nama treba selektor koji nije sa Balkana, koji ce dovesti totalno razliciti mentalitet prema igranju fudbala, zajednickog rada, borbe, aktivnosti, a mi to (LIJENI) Balkanci nemamo, prema tome, mi smo gotovi.
jesu ove baliye naivne... kako ih je la(h)ko napalit\'... hihi Evo citam da je Barbarez rekao da prezire SA i da bi u slucaju da je on postao selektor igrao u Vrapcicima! Hahahaha Sta? Evo i Susic kaze da mu se Barba nap*si q***ine! I on i svi Mostarci i Zenicani! Hahaha
evo svi se usrali od straha zbog tebe, ne kenji previse.
moj BARBA ti mozes Susicu samo kopacke cistiti, spusti se malo
Svi za Papeta! Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH.
Nek si rekao istinu Sergej, nek se zna SAFET SUSIC je MAFIJAS!!! JAdna i cemerna si Bosno moja kad i su i najvece tvoje legende fukare i lopovi.
E moj Sergej,toliko si odigrao utakmica za nasu repku i vidio si sve marifetluke nogometnog saveza i opet si pokusao na civilizovan nacin da dodzes do onog mjesta sto zasluzujes al mafija je mafija.Nije se tu politika umijesala vec je odavno ona tu. SMRT NS BIH sa iljom,munibom,čekom itd PS.sav zenski rod im nakarindzam sto bi reko Izet Fazilnovic.
Dosadan si !
Pa kako me samo otkriste?ja sam tamo u savezu! :) Da,svi srbi su glasali za Papeta,sta ce nam ovaj izdajica!
@ bARBA Najveće POTURICE na Balkanu su današnji takozvani sRbi, jer su lizali GUZlCE Turcima preko 550 godina :) :) ;)